Ga naar inhoud

Houtworm bestrijden in Hattem

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Hattem
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Houtworm bestrijden in Hattem

Zelf houtworm bestrijden in Hattem is vaak een moeilijke zo niet onmogelijke taak. Is er namelijk sprake van een houtwormbesmetting, dan is het belangrijk dat iedere houtworm tot de laatste aan toe gedood wordt. Alleen dan wordt houtaantasting een definitieve halt toegeroepen. Bestrijden voert u dus niet zelf uit, maar laat u over aan deskundigen. Kinnef zorgt niet alleen voor het opsporen van de houtwormen, ook nemen we preventieve maatregelen om herbesmetting te voorkomen. Hiervoor staan we 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Houtworm voorkomen? Dat doet u zo

U kunt zelf al het één en ander doen om houtwormen uit uw woning te weren. Zo zijn tweedehands meubels een bekende oorzaak. Datzelfde geldt voor oude planken, latjes, etc. De eventueel erin aanwezige houtwormen gaan gemakkelijk over naar andere houten objecten, tot zelfs vloeren en dakconstructies aan toe. Ook takken die u meeneemt van buiten kunnen vol zitten met houtwormen. Het is aan te raden om hout een behandeling te geven, zoals beitsen, voordat u het mee naar binnen neemt. Zo voorkomt u dat de kevers er eitjes in leggen en houtworm bestrijden in Hattem nodig is. Ook het goed ventileren en warm houden van uw huis draagt bij aan het tegengaan van houtworm.

Al binnen 4 uur op de stoep dankzij preventiepakket

Ons advies is ook aan onder andere woningcorporaties om periodieke inspecties plaats te laten vinden. U kunt hiervoor kiezen in de vorm van een pakket op maat, waaronder het Compleet Pakket of Zorgeloos Pakket. Dat houdt ook in dat we al binnen 4 uur bij u voor de deur kunnen staan in geval van spoed, er een digitaal logboek bijgehouden wordt en we u voorzien van preventieve maatregelen. Om vrijblijvend kennis te maken met de mogelijkheden, kunt u onze gratis quickscan aanvragen.

Houtworm bestrijden in Hattem regelt u eenvoudig vandaag nog

Voorkom dat houtwormen overgaan van meubels op vloeren en dakconstructies, en neem dus vandaag nog contact met ons op. We staan dag en nacht voor u paraat. Maak bij spoed gebruik van ons telefoonnummer 0341 26 54 30. Buiten dat om zijn we eenvoudig te bereiken door gebruik te maken van ons online contactformulier. Schroom ook bij twijfel of vragen niet om ons te benaderen. We doen er alles aan om u optimaal te adviseren als het gaat om houtworm bestrijden in Hattem.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties