Ga naar inhoud

Houtworm bestrijden in Heerde

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Heerde
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Houtworm bestrijden in Heerde

Houtworm bestrijden in Heerde vraagt altijd om een effectieve, professionele aanpak. Zelfs als er één wormpje in leven blijft, kan dit alsnog zorgen voor desastreuze problemen. Denk aan het instorten van vloeren en draag- en dakconstructies. Het is dus van wezenlijk belang het probleem bij de bron aan te pakken, en hiervoor professionals in te schakelen. Wie u hierbij goed van dienst kan zijn, is Kinnef. We zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse. Op houtworm bestrijden in Heerde bieden we u zelfs een garantie van 5 jaar. Wilt u dus vandaag nog af van houtwormprobleem? Wij staan voor u klaar.

Aantasting hout door houtworm voorkomen

Een vochtige omgeving is een omgeving waarin de houtworm goed gedijt. Het is daarom belangrijk om het in huis warm te houden en daarnaast goed te ventileren. Zo maakt u het voor de kevers al een stuk minder aantrekkelijk om in het hout larven te leggen. Daarnaast is het verstandig om in het geval van de aanschaf van tweedehands meubels, de meubels goed te inspecteren op aanwezigheid van eventuele houtwormen. Sowieso is het beitsen ervan een goede stap ter voorkoming van kevers die het hout gebruiken om eitjes in te leggen. Is er al sprake van activiteit, dan is houtworm bestrijden in Heerde de enige juiste oplossing.

Preventie en houtworm bestrijden in Heerde in één pakket

Om u te helpen met preventieve maatregelen hebben we preventiepakketten ontwikkeld. Dit zijn het Compleet Pakket en Zorgeloos Pakket. Deze zijn speciaal bedoeld voor bedrijven en woningcorporaties. Eén van de vele voordelen hiervan is dat we in het geval van spoed al binnen 4 uur op locatie kunnen zijn om de houtworm te bestrijden in Heerde. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden voor uw situatie, vraag dan eens onze gratis quickscan aan. Onderdeel hiervan zijn een kosteloos bedrijfsbezoek en advies op maat.

Gebruik online contactformulier of bel ons

Op houtworm bestrijden in Heerde wilt u uiteraard niet lang hoeven wachten. Is er sprake van een noodgeval, twijfel dan niet en bel ons gelijk via het telefoonnummer 0341 26 54 30. Dit nummer is elke dag van de week dag en nacht te gebruiken. We zorgen er dan voor dat we snel ter plaatse zijn, zodat de houtworm bestrijden in Heerde vervolgens direct kan beginnen. Wilt u op zeer korte termijn een afspraak met ons maken, dan is het ook het invullen en opsturen van ons online contactformulier een mogelijkheid.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties