Ga naar inhoud

Houtworm bestrijden in Hierden

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Hierden
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Houtworm bestrijden in Hierden

Heeft u houtworm ontdekt in uw woning, dan wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk van af voordat er gevaarlijke situaties ontstaan. Het is belangrijk het oplossen van het probleem niet te ver voor u uit te schuiven, om complete aantasting van onder meer vloeren en draagbalken voor te zijn. Voor houtworm bestrijden in Hierden is het daarom ook van groot belang dat u kiest voor een professional op dit gebied. Kinnef staat altijd voor u klaar. Niet alleen zijn we snel ter plaatse, ook werken we zeer discreet.

Houtworm bestrijden in Hierden beter dan genezen

Houtworm kan op een paar verschillende manieren uw woning binnenkomen. Zo is het aanschaffen van tweedehands meubels een veel voorkomende. Het is daarom belangrijk om spullen voordat u het in huis een plek geeft, eerst goed te controleren op eventuele gaatjes en boormeel. Om na te gaan of het om actieve houtwormen gaat, legt u er een donkerkleurig vel papier of doek onder. Vervolgens wacht u een weekje. Treft u hier zaagsel op aan, dan weet u dat het inderdaad gaat om actieve houtwormen. Zo kunt u een eventuele houtwormbesmetting voor zijn. Dat heeft uiteraard altijd de voorkeur boven het moeten kiezen voor op deskundige wijze de houtworm bestrijden in Hierden.

Kies voor één van onze servicepakketten

Speciaal voor onder meer woningcorporaties hebben we preventiepakketten in het leven geroepen. Dit zijn het Compleet Pakket, het Zorgeloos Pakket en de vrijblijvende quickscan. Niet alleen is hiermee direct de houtworm bestrijden in Hierden mogelijk, ook adviseren we u op het gebied van preventieve maatregelen en vindt er periodieke inspectie plaats. Zo zorgen we ervoor dat u compleet ontzorgd wordt en een eventuele houtwormbesmetting direct aangepakt wordt. Vraag vooral eens de gratis quickscan aan om de mogelijkheden te verkennen.

Nood aan de man? Bel ons gelijk voor onmiddellijke hulp

Direct een professional nodig om houtworm te bestrijden in Hierden, neem dan gelijk telefonisch contact met ons op. Dat kan via het telefoonnummer 0341 26 54 30, waarop we 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar zijn. Bij een acuut probleem is het lang moeten wachten op onze hulp nooit aan de orde. We zijn standaard binnen 24 uur bij u op locatie. In het geval van spoed kan dit zelfs gereduceerd worden tot 4 uur. We pakken altijd ook gelijk de oorzaak aan, waardoor één behandeling voldoende is om van de houtwormen af te komen.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties