Ga naar inhoud

Houtworm bestrijden in Naarden

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Naarden
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Houtworm bestrijden in Naarden

Er bestaan diverse bestrijdingsmethodes die u zelf uit kunt voeren in het geval van houtworm bestrijden in Naarden. De effectiviteit ervan laat alleen vaak sterk te wensen over. Gebruikte producten bereiken al snel alleen de houtwormen die zich aan de oppervlakte bevinden. Hiermee lost u het probleem dus niet op. Integendeel, de kans is groot dat het zelfs verergert. De houtworm bestrijden in Naarden kan daarom het beste worden uitgevoerd door vakmensen, die de juiste kennis en middelen paraat hebben. Kiest u voor Kinnef, dan ontvangt u ook nog eens 5 jaar garantie op een behandeling.

Houtworm kan instortingsgevaar opleveren

Eén van de manieren om de houtworm buiten de deur te laten, is om besmet hout te weren uit uw huis. Heeft u dit namelijk eenmaal binnen, dan kunnen de houtwormen gemakkelijk overgaan naar niet alleen (andere) meubels, maar zelfs houten vloeren en draag- en dakconstructies vernietigen. U doet er daarom goed aan om alles wat u aan tweedehands hout in huis wilt nemen, eerst te behandelen met beits. Hiermee maakt u het voor de kevers oninteressant om in dit hout hun eitjes te willen leggen. Toch is besmetting lang niet altijd te voorkomen. Zo kan de houtwormkever ook goed vliegen en zo van buiten door een openstaand raam of een open deur binnenkomen. Bij ontdekken z.s.m. kiezen voor houtworm bestrijden in Naarden is dan belangrijk.

Ontdek onze op maat gemaakte preventiepakketten

Ook als bedrijf kunt u flink last hebben van houtwormen. Denk aan een oud pand dat u heeft gekocht. Speciaal voor de zakelijke doelgroep bieden we daarom onze preventiepakketten aan. Denk aan een standaardinspectiebeurt vanaf 6 keer per jaar en binnen 4 uur nadat de melding bij ons binnengekomen is houtworm bestrijden in Naarden. Tijdens een bedrijfsbezoek gratis de mogelijkheden voor uw onderneming te weten komen? Vraag dan de gratis en vrijblijvende quickscan aan. Ook het direct afsluiten van ons Compleet Pakket of Zorgeloos Pakket behoort tot de mogelijkheden.

24/7 bereikbaar voor houtworm bestrijden in Naarden, 365 dagen per jaar

Houtworm bestrijden in Naarden maken we graag zo gemakkelijk mogelijk voor u. Zo hoeft u nooit te wachten om contact met ons op te nemen. We zijn namelijk 24/7 bereikbaar, niet alleen voor spoed maar ook voor vragen. Maakt u liever gebruik van ons online contactformulier, dan kan dat ook. We zorgen er dan voor dat we binnen één werkdag contact met u opnemen. U komt dan altijd in contact met één van onze gecertificeerde medewerkers.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties