Ga naar inhoud

Houtworm bestrijden in Twello

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Twello
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Houtworm bestrijden in Twello

Heeft u houtwormschade ontdekt aan of in uw woning? Dan is het zaak hier adequaat op te reageren. Een op het oog lichte besmetting kan zich namelijk ongemerkt ontwikkelen tot een probleem van forse omvang. Dakconstructies kunnen bijvoorbeeld instorten, net als draagbalken en vloeren. Kiest u voor houtworm bestrijden in Twello door Kinnef, dan bent u mogelijk vanaf vandaag al van alle zorgen verlost.

Regelmatig onderhoud verkleint kans op houtwormplaag

Hoewel het zelf voorkomen van houtworm vaak lastig is, zijn er wel manieren om het risico zoveel mogelijk te verkleinen. Zo is het uitvoeren van onderhoud aan bijvoorbeeld houten kozijnen van belang. Ook dienen houten constructies regelmatig gecontroleerd te worden op de aanwezigheid van houtworm. Vergeet ook niet onbewerkt hout eerst van een behandeling te voorzien met beits of verf voordat het uw woning binnenkomt. Datzelfde geldt voor tweedehands meubels. Is er al houtworm in aanwezig, dan kiezen veel mensen nog steeds vaak een bestrijdingsmiddel van de bouwmarkt. De effectiviteit ervan laat al snel sterk te wensen over. Er hoeft maar één houtworm achter te blijven om het probleem uiteindelijk te doen escaleren. Dan is de enige oplossing houtworm bestrijden in Twello door een professional.

Kosteloze en vrijblijvende quickscan

We raden woningcorporaties en bedrijven aan om indien u ontzorgd wilt worden, een preventiepakket af te nemen. Dat richt zich niet noodzakelijk alleen op houtworm, maar op ongediertebestrijding in z’n algemeen. Hierbij heeft u de keuze uit ons Compleet Pakket of Zorgeloos Pakket. Beide richten zich op zowel preventie als houtworm bestrijden in Twello. Denk aan het plaatsvinden van regelmatige inspecties. Hier profiteert u al van vanaf een paar tientjes per maand. Liever eerst vrijblijvend ontdekken wat de mogelijkheden zijn? Vraag onze kosteloze quickscan aan. We stellen dan samen met u een plan op maat op.

Met spoed deskundige nodig voor houtworm bestrijden in Twello? Bel ons!

Goed om te weten is dat houtworm bestrijden in Twello automatisch betekent dat u van ons 5 jaar garantie ontvangt op de behandeling. Wilt u hier meer over weten, of liever direct een afspraak maken? Ons telefoonnummer 0341 26 54 30 is dag en nacht, 365 dagen per jaar voor u beschikbaar. En heeft u ons met spoed nodig, dan hoeft u niet te wachten tot de volgende dag. Al binnen 4 uur kan één van onze gecertificeerde medewerkers bij u voor de deur staan. Ook ons online contactformulier is eenvoudig te gebruiken. Vul deze in, verzend hem digitaal en wij zorgen dat we binnen een werkdag u van een reactie voorzien.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties