Ga naar inhoud

Houtworm bestrijden in Voorthuizen

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Voorthuizen
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Houtworm bestrijden in Voorthuizen

Houtworm kan zich gedurende een heel aantal jaren verstoppen voordat u zich realiseert dat er sprake is van een houtwormplaag. Het dan zelf alsnog aan de slag gaan met bestrijdingsmiddelen, is dan als een druppel op een gloeiende plaat. De enige effectieve oplossing is het aanpakken van de wormen en eitjes met een professionele aanpak. Hiervoor kunt u terecht bij Kinnef. Wij werken snel, adequaat, vakkundig en hebben een zeer klantvriendelijke benadering. Houtworm bestrijden in Voorthuizen betekent bij ons een positieve ervaring. Standaard 5 jaar garantie op behandeling.

Dit kunt u zelf doen om houtwormplaag geen kans te bieden

Het is belangrijk om indien u houtwerk in of aan uw huis heeft, deze regelmatig te controleren en zonodig te behandelen. Houten kozijnen kunnen bijvoorbeeld aangetast worden door vocht, waardoor ze uiteindelijk zullen gaan rotten. Dat is precies een omgeving die kevers aantrekt om hun eitjes in te leggen, waar het beestje uitkomt dat wij kennen als de houtworm. Ook houten draagbalken, vloeren en dakconstructies kunnen gemakkelijk worden aangetast door dit diertje indien er sprake is van verwaarlozing. Aanschaf van een houtwormbestrijdingsmiddel is bij een geconstateerde besmetting niet meer afdoende. De houtworm bestrijden in Voorthuizen door een professional is dan nog de enige optie.

Speciaal voor ondernemers: preventiepakketten op maat

Voor bedrijven bieden we in het kader van niet alleen houtworm bestrijden in Voorthuizen maar ook preventie een tweetal pakketten aan. Deze zijn ontwikkeld met het oog op het ontzorgen van ondernemers. Door frequent te inspecteren is een mogelijke besmetting snel opgespoord, waarmee flinke kosten bespaard kunnen worden. Ook profiteert u van tal van andere voordelen, zoals het bijhouden van een digitaal logboek, het niet doorberekenen van voorrijkosten voor acute bestrijding binnen 4 uur. Het is voor te stellen dat u eerst vrijblijvend en op uw gemak de mogelijkheden wilt verkennen. Daarvoor is onze gratis quickscan in het leven geroepen.

Advies nodig voor houtworm bestrijden in Voorthuizen?

Kunt u advies gebruiken met betrekking tot de houtworm bestrijden in Voorthuizen? Of plant u liever direct een afspraak met ons in? Dan is het goed om te weten dat we hiervoor 24/7 tot uw dienst staan. Neem telefonisch contact met ons op via 0341 26 54 30. Ook is het gebruikmaken van ons mailadres een optie, evenals het invullen van ons digitale contactformulier. Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties