Ga naar inhoud

Houtworm bestrijden in Woudenberg

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Woudenberg
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Houtworm bestrijden in Woudenberg

Heeft u last van houtworm, dan is dat een niet te onderschatten probleem. Het kan namelijk voor aanzienlijke schade zorgen, zichtbaar en onzichtbaar. Zo erg zelfs, dat vloeren en draagconstructies het kunnen begeven. Geregeld wordt er door consumenten gebruikgemaakt van in de winkel verkrijgbare middelen om het probleem de baas te worden. Helaas dringen deze producten niet zo diep door in het hout dat het alle houtwormen doodt. Wat dat wél doet, is een deskundige behandeling uitgevoerd door een professional van Kinnef. Bij ons bent u aan het juiste adres voor houtworm bestrijden in Woudenberg.

Wat kunt u zelf doen aan voorkomen van houtworm?

Van houtworm is bekend dat het houdt van onbewerkt hout, net als van tweedehands houten meubels. Om te voorkomen dat de kevers hier hun eitjes in leggen, is het zaak om het bijvoorbeeld te beitsen of te verven. Zo adviseren we ook om houten kozijnen regelmatig te onderwerpen aan een onderhoudsbeurt. Zorg daarnaast voor een verwarmde en goed geventileerde woning. Houtworm gedijt namelijk goed in een vochtige omgeving.

Toch is het geheel voorkomen van houtwormen vaak niet mogelijk. Zo kan het kevertje dat hiervoor verantwoordelijk is ook via een raam of deur uw woning komen binnenvliegen. Heeft u eenmaal houtworm, dan is daar erg lastig vanaf te komen. Houtworm bestrijden in Woudenberg door het probleem bij de bron aan te pakken is dan de enige juiste oplossing.

Kies uit drie preventiepakketten

Naast dat wij effectief houtworm bestrijden in Woudenberg, doen we ook actief aan preventie. Zo kunnen bijvoorbeeld woningcorporaties en bedrijven profiteren van onze preventiepakketten. Dat betekent dat deze doelgroep een speciaal pakket bij ons af kan nemen, in de vorm van het Compleet Pakket, Zorgeloos Pakket of de gratis quickscan. In het kort houdt het in dat er periodieke inspecties plaatsvinden en in het geval van het constateren van houtworm er direct actie ondernomen wordt. Houtworm bestrijden in Woudenberg kan met zo’n pakket zelfs al binnen 4 uur plaatsvinden.

Met spoed houtworm bestrijden in Woudenberg?

Houtworm is een niet te onderschatten probleem. Dat weten wij als geen ander. Laat er daarom niet te veel tijd overheen gaan voordat u contact met ons zoekt. Niet alleen kunt u 24/7 gebruikmaken van ons online contactformulier, ook staan we op elk moment van de dag telefonisch voor u klaar. Heeft u ons met spoed nodig, maak dan gebruik van ons nummer 0341 26 54 30. Eén van onze vakkundige medewerkers zal u graag te woord staan met professioneel advies. Wij geven zelfs 5 jaar garantie op houtworm bestrijden in Woudenberg.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties