Ga naar inhoud

Muizen bestrijden in Barneveld

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Barneveld
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

De meest efficiënte wijze van muizen bestrijden

Krassende geluiden van pootjes, aangevreten verpakkingen en de stank van muizen uitwerpselen. Dit zijn zaken die u niet in uw bedrijf wilt aantreffen. Muizen bestrijden in een bedrijfspand kan lastig zijn. De aanwezigheid van muizen op een industrieterrein of in de buurt van horeca gelegenheden lijkt bijna gebruikelijk te zijn. Maar dat hoeft niet! In plaats van een poging te doen een muizenplaag te bestrijden met diervriendelijk geschut, het plaatsen van hier en daar een muizenval of het strooien van muizengif, is er een meer effectieve manier van muizen bestrijden in Nederland. Kinnef kan op discrete wijze uw muizen verjagen zonder overlast te veroorzaken. Uw klanten, relaties, buren en toevallige voorbijgangers zullen niet eens merken dat wij er zijn.

Discreet en bijzonder effectief

Of u nu muizen wilt bestrijden in Barneveld of elders in Nederland, Kinnef is de juiste partij om af te rekenen met uw muizenoverlast. In urgente situaties kunnen wij binnen 4 uur ter plaatse zijn. Wij parkeren nooit voor de deur en gaan discreet en onopvallend te werk. Allereerst inspecteren wij uw bedrijfspand grondig en gaan we op zoek naar de bron van uw muizenprobleem. Vervolgens maken we een plan van aanpak, waarbij we zorgvuldig rekening houden met toegang tot uw pand en letten we op lekkere plekjes waar de muizen graag in of tussen kruipen. Met muizengif in lokaas doosjes en klemmen zorgen we er voor dat de bestrijding van uw muizenoverlast doeltreffend is.

Muizen bestrijden wanneer het u uitkomt

Ook in uw bedrijfspand bestaat de mogelijkheid dat de muizenoverlast door uw buren wordt veroorzaakt. Muizen bestrijden met gif en klemmen is effectief, maar het is van belang dat de oorzaak van het muizenprobleem wordt geëlimineerd. Dat zou kunnen betekenen dat het tijdstip waarop wij bij u langskomen essentieel is voor een correcte bestrijding van uw muizenplaag. Wij komen daarom langs op het moment waarop u dat wilt. Heeft u een urgente situatie? Laat dit dan weten, zodat wij met spoed kunnen langs komen.

De juiste maatregelen

Na de bestrijding van uw muizenplaag zorgen wij dat gaten en kieren worden afgesloten en de bron van de muizenoverlast definitief is aangepakt. Vervolgens adviseren wij u over preventieve maatregelen die u zelf kunt nemen om de kans op een nieuwe muizenplaag te minimaliseren. Muizen zijn gek op warme, droge plekjes om een nest te bouwen en hebben extra interesse in uw bedrijfspand wanneer er een voedselbron in de buurt is. Houd uw kantine, kantoor en magazijn daarom schoon, laat geen etensresten slingeren en let goed op de aanwezigheid van muizen uitwerpselen. Voer vuilniszakken meteen af en zet vuilcontainers tijdig buiten. Bel Kinnef wanneer u last heeft van muizenoverlast. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Bel dus met Van der Linde om uw muizen te bestrijden. Wég met dat ongedierte!

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties