Ga naar inhoud

Muizen bestrijden in Beekbergen

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Beekbergen
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Muizen bestrijden in uw huis

Om muizen te bestrijden vindt u in de meeste winkels wel diverse muizenvallen en muizengiffen. Maar wat doet u wanneer deze middelen maar niet willen werken en de muizen alsmaar schade blijven aanrichten? Dan belt u natuurlijk een professionele ongediertebestrijder op! Een ongediertebestrijdingsexpert kan u helpen om voorgoed van al die muizen af te komen. Om muizen te bestrijden, maar ook in de toekomst te voorkomen, is het goed om alle hoekjes en kiertjes waar ze door naar binnen kunnen glippen te dichten, uw eten te bewaren in afgesloten metalen of hard plastic containers en uw huis goed schoon en netjes te houden.

Muizen bestrijden in Beekbergen

Muizen in de horeca zijn een gevreesd probleem. Het is niet bepaald hygiënisch om muizen door de keuken te hebben rennen. Hoe goed u alles ook schoonhoudt en opruimt, soms zijn muizen gewoon onvermijdbaar. Wanneer dit het geval is huurt u natuurlijk een professionele ongediertebestrijder in om u van de muizen af te helpen. Dan kunnen wij de bron zoeken van het muizen probleem en deze elimineren. Zo is het ook van belang om alle kleine gaatjes, kiertjes en naden af te sluiten. Muizen kunnen al binnen komen door een gaatje van slechts een halve centimeter.

Hoe weet u zeker dat u last heeft van muizen?

De kenmerken van muizen in uw huis of bedrijfspand zijn vrij duidelijk. Hoort u krassende geluiden? Vindt u muizenkeutels, pootafdrukjes en knaagschade aan voedselverpakkingen? Dan is de kans groot dat u met muizen te maken heeft. Om deze muizen te bestrijden gaan wij op zoek naar de bron van dit probleem. Ook vertellen wij u wat u zelf kunt doen tegen de muizen. Zo voorkomen wij samen verdere schade en toekomstige muizenplagen. Wacht niet te lang met contact opnemen, wie weet hoeveel schade ze nog meer aan zullen richten.

Muizen bestrijden in Beekbergen met Van der Linde

Heeft u last van muizen in uw bedrijfspand of huis? Van der Linde helpt u graag van die muizen af. U hoeft zich geen zorgen te maken over rare openingstijden, want wij komen langs wanneer het ú uitkomt. Wanneer u met een spoedgeval te maken heeft kunnen wij er zelfs al binnen 4 uur zijn. Wij gaan discreet te werk, met het oog op uw klanten, buren en gasten. Om het ongedierte probleem voorgoed op te lossen zoeken wij de bron hiervan op, om deze te elimineren. Contacteer ons om snel van muizen of ander ongedierte af te komen.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties