Ga naar inhoud

Muizen bestrijden in Putten

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Putten
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Muizen bestrijden in uw huis of bedrijfspand

Muizen bestrijden kan een flinke uitdaging zijn. Wanneer u last heeft van muizenoverlast hoort u geluiden van krassende pootjes, u treft aangevreten voedselverpakkingen aan en ruikt de uitwerpselen van de muizen. Het kan een hele uitdaging zijn om van muizenoverlast af te komen. Muizen bestrijden in Putten op een diervriendelijke manier  kan ervoor zorgen dat muizen in huis steeds weer terug komen. Het is namelijk mogelijk dat muizenoverlast door uw buren wordt veroorzaakt. U kunt dan muizen verjagen met een muizenval of muizengif, maar de bron van het probleem wordt niet aangepakt. Heeft u dus last van muizen in huis, bel Kinnef om de muizenplaag effectief te bestrijden.

Op zoek naar de oorzaak in Putten

Om effectief muizen te bestrijden in Putten en omstreken, of muizen te bestrijden door heel Nederland, kunt u bellen met Kinnef. Wij komen op afspraak bij u langs om de situatie te inspecteren en een plan van aanpak te maken. Bij dit plan houden we rekening met uw unieke situatie en zorgen we dat de bron van het probleem wordt aangepakt. Omdat wij muizen bestrijden met gif en klemmen, is onze aanpak bijzonder efficiënt. Door de oorzaak van muizenoverlast te elimineren bent u blijvend verlost van de muizenplaag.

Muizen bestrijden in een bedrijfspand

Iedereen kan last krijgen van een muizenplaag, in huis en ook in een bedrijfspand. Ook als uw woning, kantine of magazijn brandschoon is. Muizen zijn namelijk dol op comfortabele plekjes die lekker warm en droog zijn. Wanneer er een voedselbron in de buurt is, is de kans op muizen nog groter. Heeft u dus last van muizenoverlast in uw kantoor, magazijn, kantine of showroom? Bel Kinnef voor een passende oplossing. Wij zorgen ervoor dat we zo weinig mogelijk overlast veroorzaken en parkeren niet eens bij u voor de deur. Uw klanten, relaties, buren en de toevallige voorbijgangers zullen nooit in de gaten hebben dat wij er zijn. We pakken het probleem bij de bron aan en maken eventuele openingen dicht. We repareren eventueel een kapotte riolering en vertellen u exact welke maatregelen u zelf kunt nemen ter voorkoming van een nieuwe muizenplaag.

Preventieve maatregelen

Het voorkomen van muizenoverlast is eenvoudiger dan muizen bestrijden. Zet vuilcontainers in Putten op tijd buiten, voer vuilniszakken direct af en zorg dat voedselverpakkingen goed afgesloten blijven. Nadat wij bij u langs zijn gekomen om muizen te bestrijden geven we u tips op maat om zo efficiënt mogelijk te zorgen voor preventieve maatregelen. Bel ons voor uw problemen met ongedierte. Kinnef is dagelijks bereikbaar, maar liefst 24 uur per dag. Wég met dat ongedierte!

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties