Ga naar inhoud

Muizen bestrijden in Twello

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Twello
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Professioneel muizen bestrijden in Twello

Muizen in uw huis of bedrijfspand hebben is iets waar niemand enthousiast van wordt. Een muis in de keuken van uw restaurant is ten slotte niet erg hygiënisch en aangevreten voedselverpakkingen zijn ook niet prettig. Wanneer de muizenvallen en het muizengif uit de winkel niet werken is het tijd om een ongediertebestrijdingsexpert in te schakelen. Om effectief muizen te bestrijden werkt het altijd het beste om een expert om hulp te vragen. Zo is uw huis, restaurant of kantoor binnen de kortste keren weer helemaal muizen-vrij en hoeven uw klanten, buren en gasten er niks van te merken.

Hoe kunt u zelf muizen bestrijden in Twello?

Naast het neerleggen van muizenvallen zijn er nog een aantal maatregelen die u kunt nemen om muizen buiten te houden. Zorg bijvoorbeeld dat ze niet binnen kunnen glippen door kleine gaatjes en kiertjes. Een muis heeft slechts een halve centimeter nodig. Zorg ook dat alles netjes schoon wordt gehouden en er geen etensresten blijven liggen. Om aangevreten voedselverpakkingen te voorkomen kunt u deze voedselverpakkingen bewaren in metalen of hard plastic containers. Zo komen ze niet bij de verpakking of het eten zelf. Het is natuurlijk altijd een goed idee om uw bedrijfspand of uw huis onaantrekkelijk te maken voor muizen, maar wanneer dit niet werkt kunt u het beste een expert om hulp vragen.

Wat is een aantrekkelijke omgeving voor muizen?

Wanneer u kippen heeft zullen er gegarandeerd muizen in de buurt zijn. Ook komen muizen natuurlijk af op etensrestjes, dus houdt uw keuken en eetkamer goed schoon. In de koudere maanden gaan muizen ook wel op zoek naar warme plekjes. Zo is een lekker warm opgestookt huis voor hun ideaal. Het voer voor uw huisdieren is ook erg aantrekkelijk voor muizen, denk maar aan vogelzaad. Om te voorkomen dat ze uw huis binnendringen, uw eten opeten en nestjes maken kunt u het best alle kleine doorgangen dichtstoppen.

Van der Linde helpt u graag muizen te bestrijden in Twello

Wanneer u last heeft van muizen en niet weet wat u hier aan kunt doen staat Van der Linde voor u klaar. Wanneer u te maken heeft met een spoedgeval kunnen wij er al binnen 4 uur zijn. Wij zijn dan ook 24/7 te bereiken. Bent u bang dat uw buren, gasten of klanten last zullen hebben van ons? Maakt u zich geen zorgen, wij gaan discreet te werk. Om zo goed mogelijk muizen te bestrijden, maar ook in de toekomst te voorkomen, gaan wij op zoek naar de bron van het probleem. Deze bron elimineren wij. Ook komen wij bij u langs wanneer het ú uitkomt. Neem snel contact op voor professionele hulp bij muizen bestrijden in Twello.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties