Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Achterveld

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Achterveld
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Op zoek naar een ongediertebestrijder in Achterveld? Kinnef is snel bij u op locatie! Neem contact op met Kinnef en we bestrijden het ongedierte zo snel mogelijk. Wij bestrijden:

Wat te doen bij ongedierte?

Wilt u snel af van het ongedierte in uw huis of pand? Bel ons, dan bepalen we samen de urgentie. Kinnef staat 24/7 voor u klaar om ongedierte te bestrijden in Achterveld. Het volgende gebeurt wanneer je ons belt: 

We maken eerst een afspraak

Zodra we contact hebben bepalen we samen de urgentie van het probleem. We vinden samen een geschikt moment om langs te komen. Vaak kunnen we binnen vier uur bij u op locatie zijn. Hebt u liever niet dat wij gezien worden omdat u een bedrijf hebt? Geef het aan en dan houden wij rekening met uw wensen. 

Grondige inspectie bij jou in Achterveld

Zodra we bij u op locatie zijn bekijkt Kinnef de situatie. De ruimte inspecteren we grondig en nauwkeurig. We gaan op zoek naar de oorzaak van het ongedierte. Ook kijken we waar het ongedierte is. 

Aanpak bij de bron

Als ongediertebestrijder zorgen we dat het ongedierte verdwijnt. Dit doen we door de oorzaak van het probleem aan te pakken. Op basis van uw situatie kijken we naar de meest efficiënte oplossing zodat ongedierte weg blijft. 

Preventiemaatregelen: nooit meer ongedierte!

Nadat we het ongedierte hebben bestreden, gaan we in overleg met u passende maatregelen treffen zodat het ongedierte weg blijft. Dit is afhankelijk van de situatie bij u in Achterveld. Het kan zijn dat we adviseren om roosters te plaatsen of dat we adviseren om gaten af te dichten. Dit doen we altijd in overleg. Zodra u hiermee akkoord bent, voeren we dit voor u uit. Zo houd u het ongedierte weg! 

Preventiepakketten bij Kinnef

"Voorkomen is beter dan genezen" zegt men. Dit geldt ook zeker bij ongedierte. Daarom biedt Kinnef preventiepakketten aan die ervoor zorgen dat ongedierte weg blijft. Je kiest uit verschillende pakketten: basis, compleet of zorgeloos. Meer over ongediertepreventie leest u hier. Ideaal voor bedrijven! 

Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij je langs in Achterveld. 

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties