Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Blaricum

  • Bestrijding én preventie
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Voor bedrijven en particulieren in Blaricum
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Ongediertebestrijding in Blaricum

Het moeten inschakelen van hulp bij een ongedierteplaag, daar staat niemand om te juichen. Toch is het belangrijk om niet te wachten met ongediertebestrijding in Blaricum. Simpelweg omdat hoe langer u het probleem negeert, hoe groter het zal worden. 

Kinnef doet er ook nog eens alles aan om de ervaring met ons zo prettig mogelijk te maken. Zo zorgen we voor de best mogelijke service, zowel in de vorm van preventie als ongediertebestrijding in Blaricum. En om u nooit te laten wachten bij een acuut probleem, zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

Advies op maat bij overlast

Ratten in de schuur, kakkerlakken in de badkamer, steenmarters op zolder en eikenprocessierupsen buitenshuis, een ongedierteplaag hoopt u koste wat kost te voorkomen. Er zijn dieren die een omgeving waar etensresten liggen en waar het vochtig is als een ideale leefomgeving zien. Ook achterstallig onderhoud werkt vaak als een magneet op bepaald ongedierte. Zorg er dus voor dat u het dieren die u liever niet ziet, het zo onaantrekkelijk mogelijk maakt. Advies op maat nodig over ongediertebestrijding in Blaricum en voorkoming ervan? Plan dan met ons een afspraak in.

Standaard inspecties en acute bestrijding voor ondernemers

Als ondernemer wilt u zich enkel bezig kunnen houden met de groei van uw bedrijf. Ongedierteoverlast die de aandacht vraagt, dat is dan extra vervelend. Om deze reden hebben we preventiepakketten ontwikkeld, die op maat af te nemen zijn. Voelt u ook wel wat voor een standaard inspectie 6-8 keer per jaar? Acute ongediertebestrijding in Blaricum als dat nodig is? Het gebruikmaken van een gereduceerd tarief voor extra bestrijding? Vraag ons Compleet Pakket of Zorgeloos Pakket dan aan. Wilt u hier meer over weten, neem dan onze gratis quickscan af.

Bel ons direct of vraag offerte aan via contactformulier

Met spoed gebruikmaken van ongediertebestrijding in Blaricum? Onze specialisten staan al voor u klaar. Bel naar ons telefoonnummer 0341 26 54 30 om direct een professional aan de lijn te krijgen. Heeft u vragen die even kunnen wachten of wilt u een offerte aanvragen, dan is het invullen van ons contactformulier ook mogelijk. Eén ding is zeker: na de ongediertebestrijding in # haalt u weer opgelucht adem.

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties