Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Deventer

 • Bestrijding én preventie
 • Voor bedrijven en particulieren in Deventer
 • Aanpak bij de bron
 • Discretie verzekerd

Ongediertebestrijding Deventer

Last van onderstaande ongedierten? Gespot in huis of in je bedrijfslocatie? Tijd om aan de bel te trekken bij Kinnef! Wij bestrijden het ongedierte bij de bron. 

  Ongediertepreventie

  Voorkomen is beter dan genezen luidt het gezegde. Als je een preventiepakket afneemt bij ons, komen wij periodiek bij je langs voor preventiewerkzaamheden en schakelen wij snel als je acuut last hebt van ongedierte. Meer informatie over ongediertepreventie? Bekijk onze preventiepagina.

  Ongediertebestrijding in Deventer

  Van het ongedierte wil je zo snel mogelijk af. Het geeft overlast en je zit er absoluut niet op te wachten. Kinnef bestrijdt elk soort ongedierte en is zakelijk 24 uur per dag bereikbaar. We bepalen samen met jou de urgentie van het probleem en komen langs wanneer het jou uitkomt. Vervolgens komen we langs bij jou op locatie in Deventer en gaan we voor je aan de slag. 

  Onze aanpak: op naar ongediertebestrijding in Deventer!

  Als we bij jou op locatie zijn in Deventer gaan we op zoek naar de bron van het probleem. Dat is de meest effectieve manier om ongedierte voorgoed te bestrijden. Zodra we de oorzaak van het ongedierte hebben gevonden, gaan we aan de slag. Dit is altijd maatwerk, want elke situatie is weer uniek. 

  Discretie staat hoog in het vaandel bij Kinnef. Wij blijven dan ook graag uit het zicht van je buren of klanten. Zo heb je er zo weinig mogelijk last van. 

  Kinnef: Zakelijk 24 uur per dag bereikbaar voor ongediertebestrijding in Deventer

  Kinnef geeft je praktische tips om ongedierte te voorkomen. Het ongedierte is bestreden en jij weet wat je te doen staat. Ook voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Zo kan jij erop vertrouwen dat ongedierte weg is én blijft. Aan de slag? Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

  Neem contact met ons op!

  Opdrachtgevers over Kinnef:

  “Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
  Dorine Pot
  Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
  “Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
  Corné Wegerif
  Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
  Bekijk meer referenties