Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Eemnes

  • Bestrijding én preventie
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Voor bedrijven en particulieren in Eemnes
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Hebben bedwantsen, muizen of wespen het zich gemakkelijk gemaakt in uw woning? Is hygiëne ver te zoeken in uw horecakeuken door een kakkerlakkenplaag? Maken eikenprocessierupsen het buiten zijn onmogelijk? Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom ongediertebestrijding in Eemnes belangrijk is. 

Niet alleen de overlast zelf is vervelend, ook kunnen de gevolgen niet te overzien zijn. Denk aan schade aan uw pand of woning, gezondheidsrisico’s en verliezen van klandizie. Neem daarom contact op met Kinnef. Wij zorgen voor ongediertebestrijding in Eemnes en zijn indien mogelijk met spoed ter plaatse.

Dingen die u zelf kunt doen ter voorkoming

Om ongedierte zoveel mogelijk buiten de deur te houden, kunt u zelf al het één en ander doen. Dieren worden vaak aangetrokken door plaatsen waar etensresten liggen, vochtig zijn of niet (goed) schoon gehouden worden. Door te zorgen voor een goede hygiëne voorkomt u overlast van muizen, ratten en kakkerlakken. Eén van onze deskundigen zal u tijdens het uitvoeren van ongediertebestrijding in Eemnes van meer specialistisch advies voorzien. Zo gaan we het ontstaan van nieuwe problemen tegen.

Aantrekkelijke preventiepakketten voor bedrijven

Ongewenst bezoek komt uiteraard niet alleen woningen binnen. Ook bedrijven kunnen kampen met een plaag. Dit kan van grote invloed zijn op de inkomsten en uw imago. Daarom bieden we speciaal voor deze groep preventiepakketten aan. Dat is een servicepakket dat zowel preventie als ongediertebestrijding in Eemnes omvat. Eén van de onderdelen is het standaard uitvoeren van inspecties op uw locatie. Mocht de nood aan de man zijn en u direct onze hulp nodig heeft voor ongediertebestrijding in Eemnes, dan zijn we ook extra snel bij u. Kom er meer over te weten na het hebben aangevraagd van een kosteloze quickscan.

Altijd een deskundige telefonisch bereikbaar

We adviseren het om bij vermoedens van een ongedierteplaag niet te wachten, maar direct een afspraak met ons in te plannen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de ongediertebestrijding in # op zeer korte termijn plaats zal vinden. Pluspunt is dat u er nooit een avond of zelfs weekend overheen hoeft te gaan om een deskundige van ons te spreken. Wij zijn namelijk 24 uur per dag voor u beschikbaar. Bel ons meteen via 0341 26 54 30.

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties