Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Elburg

  • Bestrijding én preventie
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Voor bedrijven en particulieren in Elburg
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Vele muizenkeutels op de zolder, kakkerlakken in de badkamer en bedwantsen in bed. Ongedierte kunt u overal in huis aantreffen. Maar ook buitenshuis kan er overlast ontstaan, zoals door wespen, ratten of eikenprocessierupsen. Voor u het weet loopt het uit de hand en wordt normaal functioneren in of rond uw woning / bedrijfspand ernstig belemmerd. Trek tijdig aan de bel. Kinnef is er voor u als ongediertebestrijding in Elburg noodzakelijk is. Profiteer van onze uitstekende service en jarenlange kennis en ervaring.

Zo is ongediertebestrijding in Elburg mogelijk te voorkomen

Naast dat wij u helpen met ongediertebestrijding in Elburg, delen we ook graag met u onze preventie-adviezen. Zo zijn er algemene maatregelen die u kunt treffen om ongedierteoverlast voor te zijn. Eén daarvan is een heel belangrijke: zorg voor de best mogelijke hygiëne. Dieren worden namelijk al snel aangetrokken door locaties waar ze zich als een vis in het water voelen. Panden met achterstallig onderhoud zijn hier een goed voorbeeld van. Verder is het zaak om voedsel afgesloten op te bergen en kruimels direct op te ruimen. Voor een gericht plan van aanpak op maat komen we graag met u in contact.

Voorkom grote problemen, neem een preventiepakket af

Wanneer u als ondernemer kampt met een ongedierteplaag, is dat niet alleen voor uzelf vervelend. Het kan behoorlijke gevolgen hebben, zoals inkomstenderving en imagoschade. Extra reden dus om er op tijd bij te zijn voor ongediertebestrijding in Elburg. Om dit soort mogelijk desastreuze problemen in de toekomst te voorkomen, raden we het aan om onze preventiepakketten eens nader te bekijken. Dankzij het afnemen van zo’n pakket op maat ontzorgen we u vanaf slechts een paar tientjes per maand. Weten wat voor u de beste optie is? Vraag dan eens een kosteloze quickscan aan.

We maken direct met u een afspraak

We zorgen niet alleen voor het afrekenen met het ongedierte, ook pakken we de overlast bij de bron aan. In elk geval is het zaak om als u problemen ervaart, niet langer te wachten. Bel ons direct via het nummer 0341 26 54 30 voor ongediertebestrijding in Elburg. Dan plannen we een afspraak met u in voor het langskomen op zeer korte termijn. We zijn hiervoor 24/7 bereikbaar.

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties