Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Heerde

 • Bestrijding én preventie
 • Gecertificeerde medewerkers
 • Voor bedrijven en particulieren in Heerde
 • Aanpak bij de bron
 • Discretie verzekerd

Heeft u een ongediertebestrijder in Heerde nodig? Neem dan contact op met Kinnef ongediertebestrijding: wij zijn zo snel mogelijk bij u op locatie! Wij bestrijden: 

  Ook kunt u ons inzetten voor ongediertepreventie. We zorgen dan dat het ongedierte ook wegblijft. 

  Ongedierte bestrijding in Heerde

  Heeft u last van ongedierte in uw bedrijfspand of woning in Heerde? Dat is vervelend en daar wilt u natuurlijk graag snel vanaf. Bel ons, dan bepalen we samen de urgentie. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij u langs. 

  Hoe gaan wij te werk?

  We komen bij uw woning of pand langs in Heerde en inspecteren deze grondig. We willen er achter komen wat de oorzaak van het probleem is. Ongedierte bestrijden doe je namelijk door de bron van het ongedierte aan te pakken. Naast dat we de oorzaak aanpakken, adviseren wij u ook over de beste aanpak om zowel de overlast als de oorzaak aan te pakken. Ook bekijken we hoe we ongedierte in de toekomst bij u kunnen voorkomen. 

  Aan de slag

  Als we akkoord zijn over de aanpak, gaan we over tot het daadwerkelijk bestrijden van het ongedierte. Dit is maatwerk, want elk ongedierte vraagt om een andere aanpak. Hierbij letten we ook op uw situatie in Heerde. We kiezen de meest efficiënte aanpak met zo min mogelijk overlast. We werken effectief aan een blijvende oplossing. 

  Aanpak bij de bron

  Ongedierte bestrijden is ook voorkomen. En dat doe je door de bron van het overlast aan te pakken. We bestrijden het ongedierte én elimineren de oorzaak van het probleem. Vaak zijn kleine aanpassingen en voorzieningen al voldoende. Dit kunnen maatregelen als afdichting of het plaatsen van roosters zijn. 

  Ook adviseren wij u wat u zelf kunt doen om ongedierte in de toekomst te voorkomen. Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs in Heerde. 

  Neem contact met ons op!

  Opdrachtgevers over Kinnef:

  “Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
  Dorine Pot
  Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
  “Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
  Corné Wegerif
  Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
  Bekijk meer referenties