Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Hoenderloo

 • Bestrijding én preventie
 • Gecertificeerde medewerkers
 • Voor bedrijven en particulieren in Hoenderloo
 • Aanpak bij de bron
 • Discretie verzekerd

Ongediertebestrijding in Hoenderloo

Heeft u een ongediertebestrijder in Hoenderloo nodig? Kinnef is snel bij u op locatie! Wij bestrijden: 

  Ongediertepreventie

  Ook voor ongediertepreventie schakelt u Kinnef in. Kies het preventiepakket dat het best bij uw situatie past. Wij doen de rest zodat u zorgeloos verder kan. Lees hier meer informatie over ongediertepreventie

  24 uur per dag bereikbaar in Hoenderloo

  Ongedierte kan je elk moment van de dag ontdekken. Dan is het fijn als u snel een ongediertebestrijder in kan schakelen die dicht in de buurt zit. Van der Linde is gevestigd in Barneveld en kan dus snel bij u op locatie zijn: wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Samen bepalen we de urgentie en komen vervolgens bij u langs in Hoenderloo. Wij doen alles in overleg: het moet u uitkomen. 

  Ongediertebestrijding tot in detail

  Als we bij u langskomen gaan we nauwkeurig op op zoek naar de oorzaak van het probleem. Daar moet het ongedierte bestreden worden, zodat het ongedierte ook niet meer terugkomt. Wij pakken altijd de bron aan. 

  Elk soort ongedierte vraagt om een eigen aanpak. Dankzij onze uitgebreide kennis en nodige ervaring weten wij alle soorten ongedierte aan te pakken.  Hierin zijn effectiviteit en discretie twee belangrijke speerpunten in de aanpak. We werken zo snel mogelijk aan de juiste oplossing. Zodat u zo snel mogelijk goed geholpen bent! 

  Effectieve aanpak: praktische tips

  Naast een effectieve aanpak bij u op locatie, geven wij u ter plekke praktische tips mee. Zo draagt u ook bij aan een omgeving die vrij is van ongedierte. Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs in Hoenderloo of andere plaatsen in de buurt.

  Neem contact met ons op!

  Opdrachtgevers over Kinnef:

  “Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
  Dorine Pot
  Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
  “Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
  Corné Wegerif
  Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
  Bekijk meer referenties