Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Kampen

  • Bestrijding én preventie
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Voor bedrijven en particulieren in Kampen
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Ongediertebestrijding Kampen

Last hebben van ongedierte in huis of in de tuin is niet alleen vervelend, het kan ook van invloed zijn op uw gezondheid. Zo zijn ratten echte ziekteverspreiders, zorgen bedwantsen voor jeuk en uitslag en kunnen wespen akelig steken. Gelukkig hoeft u ongedierteoverlast niet te accepteren. Kinnef is er voor u om ongediertebestrijding in Kampen bij de bron aan te pakken. U profiteert standaard van onze uitgebreide service, inclusief advies op maat. Voor ongediertebestrijding in Kampen in welke vorm dan ook, zijn we 24/7 geopend.

Dit moet u weten over voorkomen van ongediertebestrijding Kampen

U kunt overlast ervaren van tal van verschillend ongedierte. Zo vergen bedwantsen die uw nachtrust terroriseren een heel andere aanpak dan kakkerlakken of ratten. Toch zijn er algemene tips waar u uw voordeel mee kunt doen. Heeft u bijvoorbeeld last van knaagdieren, en weet u waar ze door naar binnen komen? Maak deze openingen dan dicht. Muizen hebben slechts een halve centimeter nodig om zich ergens doorheen te wurmen, dus verkijk u hier niet op. Zorg verder voor een goede hygiëne in en rondom huis of pand. Bijvoorbeeld door geen eten rond te laten slingeren en vochtige ruimtes te voorkomen. Ongedierte op afstand houden is uiteindelijk natuurlijk een stuk fijner dan ongediertebestrijding in Kampen moeten inschakelen.

Preventiepakketten ontzorgen ondernemers

Omdat u zich als ondernemer natuurlijk niet steeds wilt hoeven bezighouden met ongedierte, is het afnemen van een preventiepakket mogelijk. Dat houdt in dat wij periodieke inspecties uitvoeren om ongedierteoverlast te voorkomen. Ook zorgen we indien nodig direct voor ongediertebestrijding in Kampen. Zo wordt voorkomen dat de situatie uit de hand loopt, wat nadelig kan zijn voor uw imago en inkomsten. U kiest uit het Standaard Pakket, Zorgeloos Pakket of de gratis quickscan.

Bel ons of vul het contactformulier in voor ongediertebestrijding in Kampen

Wordt u momenteel geplaagd door ongedierte, dan is de enige oplossing om te kiezen voor professionele ongediertebestrijding in Kampen. Bel ons direct via 0341 26 54 30. Wij zorgen er dan voor dat zo snel mogelijk één van onze deskundigen bij u langskomt om direct tot actie over te gaan. Hoe eerder u van het ongedierte verlost bent, hoe beter. Is de situatie minder urgent, dan is het invullen en versturen van ons online contactformulier ook een optie.

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties