Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Leusden

  • Bestrijding én preventie
  • gecertificeerde medewerkers
  • Voor bedrijven en particulieren in Leusden
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Heb je een ongediertebestrijder in Leusden nodig? Kinnef is snel bij jou in Leusden om het ongedierte aan te pakken! Wij bestrijden onder andere:

Neem contact op met Kinnef

Uiteraard wil je snel af van het ongedierte in je huis of pand. Wij komen daarom zo snel mogelijk bij je langs. Bel ons op 0341-265430, dan bepalen we samen de urgentie van het probleem. Wij  zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken. Ongedierte is vervelend: wij staan voor je klaar om ongedierte te bestrijden in Leusden. Wij gaan als volgt te werk:

Urgentiebepaling

Mogelijk zit je met een noodsituatie. Dan komen we zo snel mogelijk langs. Het kan ook zijn dat er minder haast bij is. Daar maken wij, in overleg met jou, graag gebruik van door eventueel op een later tijdstip te komen. Wij gaan er altijd van uit dat we binnen vier uur bij jou op locatie zijn in Leusden. Heb je liever niet dat wij gezien worden omdat dit schadelijk is voor je imago? Geef het aan en dan houden wij rekening met je wensen. 

De locatie inspecteren in Leusden

Zodra we bij jou op locatie zijn bekijkt Kinnef jouw situatie. Waar komt het ongedierte vandaan? En waarom is het ongedierte er? Antwoorden op deze vragen krijgen we door de ruimte grondig en nauwkeurig te inspecteren. We gaan op zoek naar de oorzaak van het ongedierte. Uiteraard kijken we ook naar de plekken waar het ongedierte zich bevindt. 

De bron pakken we aan!

Als ongediertebestrijder zorgen we dat het ongedierte verdwijnt en ook weg blijft. Dit doen we door de oorzaak van het probleem aan te pakken. Op basis van jouw situatie kijken we naar de meest efficiënte oplossing zodat ongedierte weg blijft. 

Indien nodig nemen we preventiemaatregelen

Nadat we het ongedierte hebben bestreden, gaan we in overleg met jou passende maatregelen treffen. Dat doen we zodat het ongedierte voor lange tijd weg blijft. Hoe we dit doen, is afhankelijk van de situatie bij jou in Leusden. Zo kan het zijn dat het nodig is om roosters te plaatsen of om gaten af te dichten. Dit doen we altijd in overleg met jou. Zodra je hiermee akkoord bent, voeren we dit voor je uit. Zo houd je het ongedierte weg! 

Preventiepakketten: voorkomen is beter dan genezen

"Voorkomen is beter dan genezen" zegt men. Dit geldt ook bij ongedierte. Daarom biedt Kinnef preventiepakketten aan die ervoor zorgen dat ongedierte weg blijft. Je kiest uit verschillende pakketten: basis, compleet of zorgeloos. Meer over ongediertepreventie lees je hier. Ideaal voor bedrijven! 

Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij je langs in Leusden. 

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties