Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Nijkerk

  • Bestrijding én preventie
  • gecertificeerde medewerkers 
  • Voor bedrijven en particulieren in Nijkerk
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Een ongediertebestrijder in Nijkerk nodig? Kinnef is snel bij u op locatie! Neem contact op met ons op en we komen zo snel mogelijk bij u langs om het ongedierte aan te pakken. Wij bestrijden onder andere:

Wat moet je doen als je last hebt van ongedierte?

Uiteraard wilt u snel af van het ongedierte in uw huis of pand. Bel ons op 0341-265430, dan bepalen we samen de urgentie. Je bereikt ons 24/7 en staan voor u klaar om ongedierte te bestrijden in Nijkerk. Het volgende gebeurt wanneer u ons belt: 

We bepalen samen de urgentie van het probleem

Het kan zijn dat u te maken hebt met een noodsituatie. Dan komen we zo snel mogelijk langs. Als u wat minder haast hebt maken wij daar graag gebruik van door eventueel op een later tijdstip te komen. Dit bespreken we altijd van tevoren en uw wens is leidend hierin.

We kunnen snel op locatie zijn in Nijkerk. Hebt u liever niet dat wij gezien worden omdat dit schadelijk is voor uw imago? Geef het aan en dan houden wij rekening met uw wensen. 

Inspectie op locatie in Nijkerk

Zodra we bij u op locatie zijn bekijkt Kinnef uw situatie. Waar komt het ongedierte vandaan? En waarom is het ongedierte er? Antwoorden op deze vragen krijgen we door de ruimte grondig en nauwkeurig te inspecteren. We gaan op zoek naar de oorzaak van het ongedierte. Ook kijken we waar het ongedierte zich bevindt. 

Aanpak bij de bron

Als ongediertebestrijder zorgen we dat het ongedierte verdwijnt. Dit doen we door de oorzaak van het probleem aan te pakken. Op basis van jouw situatie kijken we naar de meest efficiënte oplossing zodat ongedierte weg blijft. 

Preventiemaatregelen: nooit meer ongedierte!

Nadat we het ongedierte hebben bestreden, gaan we in overleg met u om passende maatregelen treffen. Dat doen we zodat het ongedierte voor lange tijd weg blijft. Hoe we dit doen, is afhankelijk van de situatie bij u in Nijkerk. Mogelijk adviseren we om roosters te plaatsen of adviseren we om gaten af te dichten. Dit doen we altijd in overleg met u. Zodra u hiermee akkoord bent, voeren we dit voor u uit. Zo houd je het ongedierte weg! 

Preventiepakketten: voorkomen is beter dan genezen

"Voorkomen is beter dan genezen" zegt men. Dit geldt ook bij ongedierte. Daarom biedt Kinnef preventiepakketten aan die ervoor zorgen dat ongedierte weg blijft. U kiest uit verschillende pakketten: basis, compleet of zorgeloos. Meer over ongediertepreventie lees je hier. Ideaal voor bedrijven! 

Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij U langs in Nijkerk. 

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties