Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Oldebroek

  • Bestrijding én preventie
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Voor bedrijven en particulieren in Oldebroek
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Kampt u met een rattenplaag, een wespennest, eikenprocessierupsen of ander ongedierte dat u kwijt wilt? Dan is ongediertebestrijding in Oldebroek noodzakelijk. Kinnef weet exact hoe te handelen in elke situatie. Wij bieden u een effectieve oplossing voor uw probleem en pakken deze aan bij de bron. Er vindt op locatie een onderzoek plaats om de oorzaak te achterhalen, en gaan over tot bestrijding. Daarbij is discretie gegarandeerd. Ook staan u bij met professioneel advies om ongediertebestrijding in Oldebroek een volgende keer te voorkomen. Wilt u onmiddellijk van uw ongedierte af? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, ook op feestdagen.

Zo maakt u uw woning zo onaantrekkelijk mogelijk voor ongewenst bezoek

Het nodig hebben van ongediertebestrijding in Oldebroek is natuurlijk iets wat u het liefst voorkomt. Er zijn enkele basistips om ter harte te nemen, om zo al het risico te verkleinen. Zorg ervoor dat uw woning of pand hygiënisch is. Maak het met regelmaat schoon en ruim afval direct op. Deponeer dit in een afgesloten prullenbak of container. Ook vocht heeft een grote aantrekkingskracht op bepaalde diertjes, denk aan kakkerlakken en zilvervisjes. Zorg dus voor een zo droog mogelijke omgeving.

Extra service voor ondernemers

Maakt u gebruik van een preventiepakket, dan profiteert u van vele voordelen. Voorbeelden zijn: minimaal 4 keer per jaar inspectie, real-time inzicht in status online logboek en rapportage conform certificering. Neemt u het Zorgeloos Pakket af, dan berekenen we zelfs geen voorrijkosten. Overigens richten we ons niet alleen op het voorkomen van overlast, ook zijn we extra snel aanwezig als dat nodig is. Voor acute ongediertebestrijding in Oldebroek kunnen we al binnen 4 uur voor de deur van uw pand staan. Meer weten? Vraag dan onze gratis quickscan aan.

Ongediertebestrijding in Oldebroek met spoed nodig?

Kan ongediertebestrijding in Oldebroek niet langer wachten? U neemt contact met ons op via ons spoednummer 0341 26 54 30. Wij zijn u dan direct van dienst. Bij minder dringende vragen is het gebruikmaken van ons online contactformulier ook mogelijk. Vul alle benodigde gegevens is, verstuur de aanvraag, en we reageren vervolgens binnen één werkdag.

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties