Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Putten

  • Bestrijding én preventie
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Voor bedrijven en particulieren in Putten
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Ongediertebestrijding Putten

Op zoek naar een ongediertebestrijder in Putten? Kinnef is snel bij jou op locatie! Wij bestrijden: 

Wij komen graag bij je langs in Putten

Wil je snel af van het ongedierte in je huis of pand? Bel ons, dan bepalen we samen de urgentie. Wij komen zo snel mogelijk bij je langs. 

We komen bij je langs en inspecteren je huis of bedrijfspand. Hier onderzoeken we wat de oorzaak van het probleem is. Ongedierte bestrijden doe je namelijk door de bron aan te pakken. We adviseren je over de beste aanpak om zowel de overlast als de oorzaak aan te pakken. Ook bekijken we hoe we ongedierte in de toekomst bij je kunnen voorkomen. 

Ongedierte bestrijden in Putten?

Nadat we een akkoord hebben gaan we over tot het daadwerkelijk bestrijden van het ongedierte. Dit is maatwerk, want elk ongedierte vraagt om een andere aanpak. Hierbij letten we ook op jouw situatie. We kiezen de meest efficiënte aanpak met zo min mogelijk overlast. We werken discreet; jouw klanten of buren hoeven niet te merken dat wij aanwezig zijn. 

Aanpak bij de bron

Ongedierte bestrijden is ook voorkomen. En dat doe je door de bron van het overlast aan te pakken. Dit kunnen maatregelen als afdichting of het plaatsen van roosters zijn. Ook adviseren wij je wat je zelf kunt doen om ongedierte in de toekomst te voorkomen. Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij je langs in Putten. 

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties