Van der Linde Dienstverlening is Kinnef Plaagdiermanagement geworden. Dezelfde mensen, dezelfde service! 

Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Soest

 • Bestrijding én preventie
 • gecertificeerde medewerkers
 • Voor bedrijven en particulieren in Soest
 • Aanpak bij de bron
 • Discretie verzekerd

Ongediertebestrijding in Soest

Ongedierte probleem? Daar zit u niet op te wachten. Van der Linde Dienstverlening Soest bestrijdt het ongedierte bij jou op locatie in Soest. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. We overleggen met u de urgentie van het probleem en wanneer het u uitkomt dat we langs komen. Wij bestrijden: 

  Ongediertepreventie

  Voorkomen is beter dan genezen luidt het gezegde. Als u een preventiepakket afneemt bij ons, komen wij periodiek bij u langs voor preventiewerkzaamheden en schakelen wij snel als u acuut last hebt van ongedierte. Meer informatie over ongediertepreventie? Bekijk onze preventiepagina.

  Ongediertebestrijding: de oorzaak is belangrijk

  Zodra wij bij u in Soest zijn, gaan we op zoek naar de oorzaak van het ongedierte. We inspecteren uw woning of bedrijfspand nauwkeurig zodat we de oorzaak vinden. Vervolgens maken we een plan om dit aan te pakken. Dit plan stellen we aan u voor en zodra u hier akkoord mee bent gaan we voor u aan de slag met de bestrijding en werkzaamheden. Wij pakken dus alles aan en zorgen dat het ongedierte niet meer terugkomt! 

  Effectieve en discrete bestrijding

  Het bestrijden van ongedierte is elke situatie is weer anders. Hier spelen we op in met onze expertise door een plan op maat te maken. Tijdens de werkzaamheden is er sprake van efficiëntie en zo min mogelijk overlast. Discretie staat namelijk voorop. Wij zetten onze bus niet voor de deur en werken niet in het zicht van klanten of buren. Zo kunt u doen wat u altijd doet, terwijl wij het probleem voor u oplossen.

  Nazorg in Soest

  Naast een grondige bestrijding, nemen we ook preventiemaatregelen. Zo voorkomen we ongedierte bij u op locatie. Hier hebt u zelf ook invloed op, wij geven u daarom praktische tips mee. Ook voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Zo kan u erop vertrouwen dat ongedierte weg is én blijft. Aan de slag? Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs in Soest.

  Neem contact met ons op!

  Opdrachtgevers over Kinnef:

  “Van de Linde heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
  Dorine Pot
  Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
  “Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
  Corné Wegerif
  Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
  Bekijk meer referenties