Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Vaassen

 • Bestrijding én preventie
 • Gecertificeerde medewerkers
 • Voor bedrijven en particulieren in Vaassen
 • Aanpak bij de bron
 • Discretie verzekerd

Heeft u last van ongedierte en woont u in Vassen? Kinnef Vaassen pakt het ongedierte bij de bron aan. Wij geven u advies hoe u ongedierte in de toekomst kunt voorkomen. Als we met de ongediertebestrijding aan de slag gaan, leveren wij altijd maatwerk. Neem contact met ons op: wij komen zo snel mogelijk bij u langs in Vaassen!  U kunt ons bellen voor: 

  Ook kunt u ons inzetten voor ongediertepreventie. We zorgen dan dat het ongedierte ook wegblijft. 

  Last van ongedierte in Vaassen? 

  Dit moet u doen: 

  1.Bel met Kinnef

  Heeft u last van ongedierte? Wacht niet te lang en neem contact met ons op. Het beste kunt u ons bellen (0341 – 26 54 30) of een Whatsapp berichtje (06 – 11 39 29 55) sturen. We bepalen samen de urgentie van het probleem. We komen zo snel mogelijk bij u langs.

  2. Grondige inspectie en duidelijk advies

  We komen langs in Vaassen en gaan uw bedrijfspand of woning grondig inspecteren. We gaan op zoek naar de oorzaak van het ongedierte. Zodra we deze hebben gevonden krijgt u van ons gepast advies over de beste aanpak om zowel de overlast als de oorzaak te bestrijden. Ook bepalen we hoe we het ongedierte in de toekomst gaan voorkomen. 

  3. Aan de slag met ongediertebestrijding

  Zodra we weten hoe we het ongedierte gaan bestrijden, vragen wij om uw akkoord. Als u ons akkoord hebt gegeven, gaan we aan de slag met ongedierte bestrijden. Wij leveren altijd maatwerk want elke situatie is weer anders. We kiezen altijd voor de meest effectieve en efficiënte aanpak die voor zo weinig mogelijk overlast zorgt. We werken discreet. Uw klanten, gasten of buren merken niet eens dat wij er zijn. 

  4. De bron pakken wij aan

  We hebben het ongedierte bestreden en u wilt natuurlijk niet dat het ongedierte weer terugkomt. Daarom pakken wij altijd de bron aan. Als het kan nemen we direct maatregelen. Bijvoorbeeld met een afdichting van gaas of we plaatsen roosters. U krijgt van ons advies wat je het beste kunt doen om in de toekomst ongedierte te voorkomen. 

  Neem contact met ons op!

  Opdrachtgevers over Kinnef:

  “Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
  Dorine Pot
  Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
  “Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
  Corné Wegerif
  Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
  Bekijk meer referenties