Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Wezep

  • Bestrijding én preventie
  • gecertificeerde medewerkers
  • Voor bedrijven en particulieren in Leusden
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Last van ongedierte in Wezep? Kinnef is snel bij u in Wezep om het ongedierte aan te pakken! Wij bestrijden onder andere:

Neem contact op met Kinnef

Uiteraard wilt u snel af van het ongedierte in uw huis of pand in Wezep. Wij komen daarom zo snel mogelijk bij u langs. Bel ons op 0341-265430, dan bepalen we samen de urgentie van het probleem. Wij  zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken. Ongedierte is vervelend: wij staan voor u klaar om ongedierte te bestrijden in Wezep. Dit is onze werkwijze:

Urgentiebepaling

Een noodsituatie is niet fijn. Wij komen dan zo snel als mogelijk bij u langs. Het kan ook zijn dat er minder haast bij is. Daar maken wij, in overleg met u, graag gebruik van door eventueel op een later tijdstip te komen. Wij gaan er altijd van uit dat we in nood binnen vier uur bij u op locatie zijn in Wezep. Hebt u liever niet dat wij gezien worden omdat dit schadelijk is voor uw imago? Geef het aan en dan houden wij rekening met uw wensen. 

De locatie inspecteren in Wezep

Zodra we bij u op locatie zijn bekijkt Kinnef uw situatie. Waar komt het ongedierte vandaan? En waarom is het ongedierte er? Antwoorden op deze vragen krijgen we door de ruimte grondig en nauwkeurig te inspecteren. We gaan op zoek naar de oorzaak van het ongedierte. Uiteraard kijken we ook naar de plekken waar het ongedierte zich kan verschuilen. 

De bron pakken we aan!

Als ongediertebestrijder zorgen we dat het ongedierte verdwijnt en ook weg blijft. Dit doen we door de oorzaak van het probleem aan te pakken. Op basis van uw situatie kijken we naar de meest efficiënte oplossing zodat ongedierte weg blijft. 

Indien nodig nemen we preventiemaatregelen

Nadat we het ongedierte hebben bestreden, gaan we in overleg met u passende maatregelen treffen. Dat doen we zodat het ongedierte voor lange tijd weg blijft. Hoe we dit doen, is afhankelijk van de situatie bij u in Wezep. Zo kan het zijn dat het nodig is om roosters te plaatsen of om gaten af te dichten. Dit doen we altijd in overleg met u. Zodra u hiermee akkoord bent, voeren we dit als dat mogelijk is direct voor u uit. Zo houd u het ongedierte weg! 

Preventiepakketten: voorkomen is beter dan genezen

"Voorkomen is beter dan genezen" zegt men. Dit geldt ook bij ongedierte. Daarom biedt Kinnef preventiepakketten aan die ervoor zorgen dat ongedierte weg blijft. U kiest uit verschillende pakketten: basis, compleet of zorgeloos. Meer over ongediertepreventie leest u hier. Ideaal voor bedrijven! 

Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs in Wezep. 

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties