Ga naar inhoud

Ongediertebestrijding Zutphen

 • Bestrijding én preventie
 • gecertificeerde medewerkers
 • Voor bedrijven en particulieren in Zutphen
 • Aanpak bij de bron
 • Discretie verzekerd

Ongediertebestrijding Zutphen

Last van onderstaande ongedierten? Gespot in huis of in je bedrijfslocatie? Tijd om aan de bel te trekken bij Kinnef! Wij bestrijden het ongedierte bij de bron. 

  Ongediertepreventie

  Voorkomen is beter dan genezen luidt het gezegde. Als je een preventiepakket afneemt bij ons, komen wij periodiek bij u langs voor preventiewerkzaamheden en schakelen wij snel als u acuut last hebt van ongedierte. Meer informatie over ongediertepreventie? Bekijk onze preventiepagina.

  Ongediertebestrijding Zutphen

  Van het ongedierte wilt natuurlijk zo snel mogelijk af. Kinnef bestrijdt elk soort ongedierte en is 24 uur per dag bereikbaar. We bepalen samen met u de urgentie van het probleem en komen langs wanneer het u uitkomt. Vervolgens komen we langs bij u op locatie in Zutphen en gaan we voor je aan de slag om het probleem op te lossen. 

  Onze aanpak: op naar ongediertebestrijding in Zutphen!

  Als we bij u op locatie zijn in Zutphen gaan we op zoek naar de bron van het probleem. Dat is de meest effectieve manier om ongedierte voorgoed te bestrijden. Zodra we de oorzaak van het ongedierte hebben gevonden, gaan we aan de slag. Dit is altijd maatwerk, want elke situatie is weer uniek. 

  Discretie staat hoog in het vaandel bij Kinnef. Wij blijven dan ook graag uit het zicht van uw buren of klanten. Zo hebt u er zo weinig mogelijk last van. 

  Kinnef: 24 uur per dag bereikbaar voor ongediertebestrijding in Zutphen

  Kinnef geeft u praktische tips om ongedierte te voorkomen. Het ongedierte is bestreden en u weet wat u te doen staat. Ook voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Zo kan u erop vertrouwen dat ongedierte weg is én blijft. Aan de slag? Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs in Zutphen.

  Neem contact met ons op!

  Opdrachtgevers over Kinnef:

  “Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
  Dorine Pot
  Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
  “Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
  Corné Wegerif
  Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
  Bekijk meer referenties