Ga naar inhoud

Plan voor voedselveiligheid

 • Bestrijding én preventie
 • Voor de horeca ondernemer
 • Aanpak bij de bron
 • Discretie verzekerd

Plan voor voedselveiligheid opstellen: help mij!

Een plan voor voedselveiligheid wordt opgesteld om te voorkomen dat mensen binnen korte of lange termijn ziek worden van voedsel. Voedsel kan besmet zijn met ziekmakers, schadelijke stoffen of productvreemde materialen. Een ongeluk zit in klein hoekje en daarom wordt er in Nederland gewerkt met plannen en wetten om voedselveiligheid te waarborgen.

Het belang van een HACCP-plan voor uw horeca onderneming

Stel altijd een HACCP-plan op als je horeca ondernemer bent. Dan ben je al een heel eind op weg om te voldoen aan wetgeving. Zorg dat deze goed voor jou werkt en dat dit plan regelmatig gecontroleerd wordt. Voedselinspecteurs doen namelijk regelmatig controles om te beoordelen of de horeca onderneming voldoet aan wettelijke vereisten. En als je hier niet aan voldoet, bestaat de kans dat dit publiek bekend wordt gemaakt. En dat is iets wat u wilt voorkomen.

  Denk ook aan ongediertepreventie

  Het voorkomen en bestrijden van ongedierte is één van de onderdelen van het HACCP-plan. Ook hier is het belangrijk om een logboek bij te houden met de werkzaamheden die verricht zijn om ongedierte te voorkomen. 

  Kinnef helpt met ongediertepreventie. We nemen de maatregelen die nodig zijn om te voldoen aan de eisen die gelden voor uw bedrijfsvoering. Daarnaast bestrijden we ook ongedierte zodra u hier last van heeft. De werkzaamheden die we doen voor opdrachtgevers houden we netjes bij in een digitaal logboek. Zo heeft de opdrachtgever altijd inzicht in de handelingen die gedaan zijn.

  Bekijk de preventiepagina van Kinnef

  Kinnef werkt met verschillende preventiepakketten. Opdrachtgevers beginnen vaak met een gratis quickscan. Dit is een ideale manier voor ons om kennis te maken uw bedrijfsvoering en om uw huidige situatie te leren. Tijdens dit gratis bedrijfsbezoek lopen we samen met u de locatie door voor verbeterpunten. Vervolgens stellen wij een plan voor u op om ongedierte te voorkomen. Lees meer over de preventiewerkzaamheden die wij  voor u kunnen doen.

  Neem contact met ons op!

  Opdrachtgevers over Kinnef:

  “Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
  Dorine Pot
  Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
  “Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
  Corné Wegerif
  Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
  Bekijk meer referenties