Ga naar inhoud

Houd uw camping of vakantiepark vrij van processierupsen!

Houd uw camping of vakantiepark vrij van processierupsen!

Zeker in het bosrijke gebied op de Veluwe zijn deze beestjes sterk aanwezig. Ook in 2020 wordt een enorme toename in eikenprocessierupsen verwacht en de eerste eitjes zullen in maart uitkomen. Heeft u eikenbomen op het vakantiepark of camping staan? Dan is de kans groot dat deze beestjes ook uw gasten zullen ontmoeten. 

De eikenprocessierups veroorzaakt veel jeuk. Hevige irritatie aan de huid of aan de ogen kunnen voorkomen. De brandhaartjes laten snel los en veroorzaken klachten bij mens en dier. Dit wilt u natuurlijk niet op uw camping of vakantiepark zien. 

Voorkomen is beter dan genezen: zorg voor een aangenaam verblijf 

Gelukkig weten we dit van tevoren. U kunt voorkomen dat gasten op uw vakantiepark of camping zitten, waar eikenprocessierupsen aanwezig zijn. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op om samen te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen: 

  • We onderzoeken waar de beestjes (kunnen) zitten op uw park
  • We werken op tijden dat het u uitkomt. 
  • U krijgt advies over preventiemaatregelen. 

Wees er snel bij, bestrijders zitten snel vol.

Omdat uw park in onze regio zit denken we graag met u mee. We bieden u graag 10% vroegboekkorting. 

Vorig jaar zagen we dat bestrijders tot over de oren in het werk zitten tijdens het hoogseizoen. Daarom komen wij graag voor deze periode bij u langs. Wees er dus snel bij, we verwachten snel vol te zitten.

Wees er op tijd bij: vul onderstaand formulier in.

Binnen 1 werkdag krijgt u antwoord.