Ga naar inhoud

Ratten bestrijden in Beekbergen

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Beekbergen
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Waarom is het belangrijk om ratten te bestrijden?

Heeft u last van ratten in uw bedrijfspand of in uw huis? Dat is een probleem dat zeker serieus moet worden genomen. Ratten kunnen niet alleen ziekten verspreiden, waardoor zij een gevaar vormen voor uw gezondheid, maar ook flink wat schade aanrichten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld door snoeren en kabels heen knagen en zo zelfs brand veroorzaken. Deze lastpakken wilt u dus zeker niet in huis hebben, laat staan in uw restaurant. Het is daarom van groot belang dat u snel om de hulp van een professionele ongediertebestrijder vraagt om snel en effectief de ratten te bestrijden.

Hoe weet u of u last heeft van ratten?

De kenmerken van een rattenplaag zijn als volgt: u hoort krassende geluiden in muren of onder vloeren, er is schade aan uw houtvoorwerpen, kabels of andere meubelen, u vindt holen in de tuin, denk hierbij aan composthopen en ook onder schuren. Verdere kenmerken zijn het vinden van ratten uitwerpselen, aangevreten voedselverpakkingen en een sterke geur van muskus en ammonia. Wanneer u deze kenmerken in of om uw huis of bedrijfspand opmerkt is het dus slim om snel een ongediertebestrijdingsexpert te raadplegen.

Zelf maatregelen nemen om ratten te bestrijden in Beekbergen

Om uw huis of bedrijfspand minder aantrekkelijk te maken voor ratten, maar ook muizen en ander ongedierte, zijn er een aantal maatregelen die u kunt nemen. Zo is het bijvoorbeeld goed om het afval direct naar de container te brengen en prullenbakken goed af te sluiten. Ook helpt het of geen etensrestjes te laten slingeren. Om te verzekeren dat ratten niet binnen kunnen komen kunt u kleine openingen dichtstoppen. Ratten kunnen zich door kleine openingen van slechts 1 centimeter wurmen. Controleer ook uw leidingwerk, aangezien ratten door kapotte buizen vanuit het riool zo binnen kunnen kruipen.

Van der Linde helpt u ratten te bestrijden in Beekbergen

Een rattenplaag is moeilijker te bestrijden dan te voorkomen, daarom is de hulp van een professionele ongediertebestrijder van groot belang. Wij helpen u dan ook graag met ratten bestrijden in Beekbergen. Om de ratten voorgoed te bestrijden dient de bron te worden geëlimineerd. Wij gaan discreet te werk. Uw klanten, buren en gasten hoeven er geen last van te hebben. Ook komen wij bij u langs wanneer het ú uitkomt. Wij zijn dan ook 24/7 bereikbaar. Heeft u te maken met een spoedgeval? Dan kunnen wij er binnen 4 uur al zijn. Wacht niet te lang met contact opnemen, want rattenplagen zetten snel uit.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties