Ga naar inhoud

Ratten bestrijden in Harderwijk

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Harderwijk
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Effectief ratten bestrijden in uw bedrijfspand

Resultaatgericht ratten bestrijden kan een uitdaging zijn. Grootmoeder's tips tegen een rattenplaag pakken het probleem niet bij de bron aan, waardoor remedies zoals ratten bestrijden met gips of geur vaak slechts een gedeeltelijke werking hebben. Om ratten te bestrijden en er daadwerkelijk voor te zorgen dat u de ratten zult verjagen, zorgt Kinnef er voor dat het probleem bij de bron wordt aangepakt. Heeft u dus last van rattenoverlast of zelfs een rattenplaag, dan kunt u contact met ons opnemen voor een grondige oplossing op maat. U hoeft zelf geen rattengif te kopen of een rattenklem te zetten. Van der Linde pakt uw rattenprobleem doeltreffend aan.

Discreet ratten bestrijden in Harderwijk

Of u nu ratten moet bestrijden in uw bedrijfspand, ratten moet bestrijden in huis, ratten moet bestrijden in de tuin of zelfs ratten gaat bestrijden in het kippenhok. Neem contact op met Kinnef en profiteer van een snelle, effectieve en discrete afhandeling van uw rattenprobleem. Uw klanten, relaties, buren en zelfs uw eigen werknemers zullen niets merken. Wij parkeren niet eens voor de deur, zodat niemand zich bewust is van onze aanwezigheid. Wij gaan discreet en grondig te werk, op een moment dat het u goed uit komt.

Symptomen van ratten

Van der Linde werkt doeltreffend, discreet en snel. Heeft u een urgent rattenprobleem, bel ons dan op. Wij zijn binnen 4 uur op locatie. Wilt u onze hulp om ratten te bestrijden in Harderwijk en omstreken, dan zijn wij zelfs sneller ter plaatse. Wanneer u rattenkeutels of knaagschade aantreft in uw bedrijfspand, is er een grote kans dat u een rattennest in de buurt heeft. Ratten kunnen hun aanwezigheid ook verraden door buiksmeer dat achterblijft op plaatsen waar zij regelmatig komen. U hoort zelfs krassende geluiden wanneer de ratten zich voortbewegen. Ratten komen graag waar mensen zijn. Ze zijn op zoek naar voedsel en een veilig onderkomen. Maar ze komen er niet zomaar. Er kan een kapotte riolering zijn waar de ratten uitkruipen, of een hoop rommel in het bedrijfspand of het magazijn, waar ze zich kunnen nestelen en settelen. Juist om deze redenen gaat Van der Linde altijd grondig op zoek naar de oorzaak van het probleem.

De werkwijze van Van der Linde

Bel Kinnef om ratten te bestrijden in Harderwijk, in uw bedrijfsband of huis. Wij komen spoedig bij u langs en inspecteren uw bedrijfspand grondig, zodat we op zoek kunnen naar de bron van de rattenoverlast. We maken vervolgens een plan van aanpak dat gericht is op het doeltreffend elimineren van het rattenprobleem. Daarbij lossen we niet alleen de rattenoverlast op door gebruik van rattenvergif of hier en daar een rattenval, maar gaan we ook op zoek naar gaten en kieren waardoor de ratten binnen zijn gekomen of waar zij zich ophouden. Nadat de ratten zijn geëlimineerd voorzien wij u en uw medewerkers bovendien van advies en tips, zodat u kunt voorkomen dat de ratten terugkomen. Wég met dat ongedierte!

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties