Ga naar inhoud

Ratten bestrijden in Schalkhaar

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Schalkhaar
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Ratten bestrijden en voorkomen

Ratten in uw bedrijfspand of zelfs in uw huis, u moet er toch niet aan denken! Wat doet u wanneer de ratten er nu eenmaal zijn? Hoe komt u nu van die ratten af? Om ratten te bestrijden in Schalkhaar kunt u het beste een professionele ongediertebestrijder inschakelen. Rattenplagen kunnen namelijk heel snel escaleren. Om dit te voorkomen en niet alleen de ratten te bestrijden, maar ook toekomstige rattenplagen te voorkomen dient het probleem bij de bron aangepakt te worden. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er beter moet worden opgeruimd en schoongemaakt, dus geen etensrestjes laten liggen, maar ook dat kleine openingen moeten worden gedicht. Zo kan een rat namelijk al binnenkomen via een opening van slechts 1 centimeter.

Professioneel ratten bestrijden in Schalkhaar

Het schoonhouden van uw pand of huis, het dichten van kleine openingen en het netjes opbergen van voedselverpakkingen is zeker een stap in de juiste richting, maar het is lang niet genoeg om van een rattenplaag af te komen. Deze maatregelen maken het alleen moeilijker voor de ratten, maar jagen ze niet weg. Huur daarom een ongediertebestrijdingsexpert in om de ratten te bestrijden. Een rattenplaag voorkomen is makkelijker dan een rattenplaag bestrijden. Dat is waarom het belangrijk is om deze maatregelen goed in stand te houden, ook nadat u al van de rattenplaag af bent.

Welke maatregelen neemt u bij een rattenplaag?

Last van krassende geluiden onder vloeren en in muren? Aangevreten en opengescheurde voedselverpakkingen? De sterke geur van muskus en ammonia? Rattenkeutels in uw huis of bedrijfspand? Dat klinkt als een rattenplaag. Naast het bellen van de ongediertebestrijding zijn er een aantal maatregelen die u kunt nemen. Bewaar bijvoorbeeld eten in afgesloten metalen of hard plastic containers, zorg dat prullenbakken goed zijn afgesloten en breng volle vuilniszakken direct naar de container. Gooi ook geen vlees op composthopen en controleer uw leidingwerk. Het is namelijk mogelijk dat de ratten door een kapotte rioolbuis uw huis of pand binnen zijn gekropen.

Van der Linde helpt u van uw rattenplaag af

Wanneer u de tekenen van een rattenplaag opmerkt is het van groot belang om snel een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Zo zorgt u dat het probleem niet escaleert. Wij bij Van der Linde komen langs wanneer het ú uitkomt, dus geen rare openingstijden om rekening mee te houden. Wij zijn dan ook 24/7 bereikbaar, zodat wij er in spoedgevallen zelfs al binnen 4 uur kunnen zijn. Wij pakken het ongedierte probleem bij de bron aan, om zo ook toekomstige problemen te voorkomen. Ook gaan wij discreet te werk, om uw buren, klanten en gasten niet te storen. Neem snel contact op voor professionele hulp bij ratten bestrijden.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties