Ga naar inhoud

Ratten bestrijden in Voorthuizen

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Voorthuizen
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Doeltreffend ratten bestrijden

Ratten bestrijden met gips of geur werkt vaak slechts gedeeltelijk. De ratten blijven terug komen omdat de bron van het rattenprobleem niet wordt aangepakt. Om effectief een einde te maken aan iedere rattenplaag is het niet voldoende om de ratten te verjagen, maar is een grondige aanpak nodig om de rattenoverlast doeltreffend te bestrijden. Kinnef heeft de juiste ervaring en kennis in huis om ratten te bestrijden in huis of bedrijfspand. Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen met ratten bestrijden in Voorthuizen en omstreken, dan kunnen wij in urgente situaties binnen 4 uur ter plaatse zijn. Van der Linde is een betrouwbare partij om ratten te bestrijden in heel Nederland. Wij gaan op zoek naar de bron van het probleem en pakken de oorzaak effectief aan.

Symptomen van rattenoverlast

Heeft u een urgent rattenprobleem, bel ons dan op en laat weten dat u haast heeft met het elimineren van uw rattenplaag. Wij kunnen in zo'n geval binnen 4 uur op locatie zijn. Wanneer u ratten moet bestrijden in Voorthuizen en omstreken zijn wij zelfs sneller ter plaatse. U kunt rattenoverlast in een vroeg stadium herkennen door te letten op rattenkeutels, knaagschade of buiksmeer dat achterblijft op plaatsen waar ratten regelmatig komen. Ook krassende geluiden kunnen een indicatie zijn van de aanwezigheid van ratten in uw bedrijfspand. Ratten zijn op zoek naar voedsel en veilig onderdak. Maar ze komen er niet vanzelf. Een kapotte rioolbuis, rommel en afval in uw magazijn, vuilniszakken en containers die niet op tijd worden afgevoerd. Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u last heeft van ratten. Daarom kiest Kinnef voor het aanpakken van de oorzaak van ieder geval van rattenoverlast.

Ratten bestrijden op discrete wijze

Van der Linde werkt doeltreffend, discreet en snel. Wij parkeren nooit voor de deur en zorgen voor zo weinig mogelijk overlast, zodat uw klanten, relaties, buren en zelfs uw eigen werknemers niet of nauwelijks in de gaten zullen hebben dat wij uw ratten aan het bestrijden zijn. Wij inspecteren zorgvuldig uw bedrijfspand en maken zorgvuldig een plan om de ratten te elimineren. Met rattengif en hier en daar een rattenval zorgen we dat u van het rattenprobleem af komt. Daarna repareren we zo nodig rioolbuizen, gaten en kieren en alle andere mogelijke bronnen van de rattenoverlast. Tot slot adviseren wij u door middel van tips en suggesties om het risico van een nieuwe rattenplaag te minimaliseren. Een grondige aanpak door de bron, het probleem en de gevolgen tegelijk te elimineren lost uw ongedierte probleem effectief op.

Contact met Kinnef

Heeft u dus last van rattenoverlast, dan kunt u contact opnemen met Kinnef. Wij komen langs in uw bedrijf op het moment dat het u het beste uit komt en maken een plan van aanpak dat precies is gericht op uw individuele situatie. Met het gebruik van rattenvergif en rattenklemmen maken wij uw bedrijf rattenvrij. Daarna pakken we de oorzaak van uw probleem aan en voorzien we u van raadgeving en suggesties om ervoor te zorgen dat de ratten niet meer terug zullen komen. Wég met dat ongedierte!

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties