Ga naar inhoud

Rioolvliegjes bestrijden in Twello

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Twello
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Last van rioolvliegjes en stank

Rioolvliegjes bestrijden met soda is niet blijvend effectief. Wanneer u dus last heeft van rioolvliegjes in de badkamer of zelfs overlast heeft van rioolvliegjes in de woonkamer, is professionele ongediertebestrijding de beste manier om rioolvliegjes te bestrijden in Nederland. Kinnef kan rioolvliegjes opsporen en de bron van het probleem ontdekken. Het is belangrijk de rioolvliegjes te bestrijden bij de bron, zodat de beestjes niet meer terugkomen. Rioolvliegjes zijn ongezond en wanneer u deze rioolvliegjes in keuken of toilet aantreft wijst dit vaak op een lekkende rioolbuis, of ophopend water met rottende deeltjes erin.

Uw rioolvliegjes probleem bestrijden

Rioolvliegjes leggen eitjes in vies en troebel water. De larven voeden zich met rottend organisch materiaal en kunnen ziektes verspreiden. Wanneer er sprake is van een lekkende rioolbuis kan er stilstaand, troebel water achter uw muren of onder de vloer terecht komen. Dit water ziet u niet, maar u kunt het wel ruiken. De vliegjes, ook wel motmuggen genoemd, vermenigvuldigen zich door de beschikbaarheid van dit vieze water. Rioolvliegjes bestrijden in Twello en omstreken wordt op professionele en effectieve wijze gedaan door Kinnef. Wij komen op afspraak langs om rioolvliegjes te bestrijden in Barneveld, Voorthuizen, Putten of Ermelo. Maar wij kunnen ook motmuggen of rioolvliegjes bestrijden door heel Nederland. Heeft u een urgente situatie, dan kunnen wij zelfs binnen 4 uur aanwezig zijn.

Discreet rioolvliegjes bestrijden

Wanneer u last heeft van ongedierte, wilt u graag een snelle en passende oplossing. Bel Kinnef en wij komen bij u langs om uw woning of bedrijfspand grondig te inspecteren. Wij parkeren nooit voor de deur en zorgen ervoor dat we zo weinig mogelijk overlast veroorzaken. Uw buren, klanten en toevallige voorbijgangers zullen niet eens merken dat wij er zijn. Van der Linde begint met het opsporen van de rioolvliegjes bij de bron. Door het probleem bij de oorzaak aan te pakken, kunnen we de rioolvliegjes effectief bestrijden en ervoor zorgen dat ze niet meer terugkomen. Onze aanpak is uiterst doeltreffend en we maken kieren en naden in uw woning dicht, zodat de motmuggen geen plek meer hebben om zich te verstoppen. Door onze grondige aanpak bent u snel van uw overlast af.

Ervaring en kennis

Wij adviseren u over maatregelen om ervoor te zorgen dat een nieuwe situatie waarin u overlast hebt van motmuggen kan worden voorkomen. Kinnef is dagelijks bereikbaar, maar liefst 24 uur per dag. Bel ons voor advies op maat en we maken een afspraak met u op het moment dat u goed uitkomt. Wég met dat ongedierte! Discreet, snel en zeer efficiënt.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties