Ga naar inhoud

Rioolvliegjes bestrijden in Voorthuizen

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Voorthuizen
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Rioolvliegjes bestrijden in de badkamer

Hebt u last van rioolvliegjes en stank in de badkamer of het toilet? Wilt u van die vervelende en gênante rioolvliegjes in de woonkamer af? Rioolvliegjes leggen hun eieren in vies water, waar de larven zich kunnen voeden met rottend organisch materiaal. Vaak is er sprake van een lekkende rioolbuis waardoor onder de vloer of achter de muur vies, stinkend water komt te liggen. De rioolvliegjes, of motmuggen, vinden zo'n leefsituatie heerlijk. Rioolvliegjes kunnen erg ongezond zijn voor mensen en zelfs ziektes met zich meedragen. Zelf rioolvliegjes bestrijden met soda kan het probleem oplossen, maar is vaak niet afdoende effectief. Om rioolvliegjes te bestrijden in Voorthuizen en omstreken op effectieve wijze kunt u de hulp inroepen van Kinnef. Wij komen langs om rioolvliegjes te bestrijden in Ermelo, Putten, Nijkerk en andere plaatsen. Ook kunnen wij rioolvliegjes bestrijden door heel Nederland.

Rioolvliegjes in de kruipruimte bestrijden

Heeft u last van rioolvliegjes in de kruipruimte onder uw huis? Maak een afspraak met Kinnef en wij komen bij u langs om uw huis of bedrijfspand grondig te inspecteren. Rioolvliegjes of motmuggen bestrijden begint met het vinden van de bron. Wij zullen de oorzaak van uw rioolvliegjes opsporen, zodat we uw probleem zeer efficiënt kunnen bestrijden. Of u nu last heeft van rioolvliegjes in de badkamer, rioolvliegjes in het toilet of zelfs rioolvliegjes in de keuken; onze aanpak is doeltreffend en u bent snel van de overlast af.

Onze werkwijze tegen motmuggen

Bel ons voor een afspraak en wij komen spoedig bij u langs. Is uw situatie urgent? Dan kunnen wij zelfs binnen 4 uur bij u ter plaatse zijn. We inspecteren uw huis grondig en gaan actief op zoek naar de oorzaak van uw rioolvliegjes probleem. Met onze ervaring en kennis maken we een plan om de overlast effectief te bestrijden. Iedere situatie is immers anders en ons doel is om het probleem voor eens en altijd op te lossen. Wanneer u akkoord gaat met onze aanpak, gaan wij aan de slag. Dit doen wij op discrete wijze. Uw klanten, buren en voorbijgangers zullen niet merken dat we er zijn. Daarom parkeren wij ook nooit voor de deur. Uw ongedierte probleem blijft dus tussen ons.

Wat zal rioolvliegjes bestrijden kosten?

Neem contact op met Kinnef en leg uw situatie uit. Onze tarieven zijn eerlijk en gebaseerd op een grondige oplossing voor uw probleem met overlast van ongedierte. Het is van belang dat het ongedierte wegblijft en daarom pakken wij de overlast aan bij de bron. We nemen vervolgens maatregelen om een terugkeer van de problemen uit te sluiten, door gaas, PUR of RVS-roosters te plaatsen. Op die manier dichten we plaatsen af waar de rioolvliegjes kunnen terugkeren. Ook adviseren we u over maatregelen waarop de situatie beter kan worden voorkomen. Kinnef is 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Bel ons voor advies en een afspraak op een moment dat u het beste uitkomt. Wég met dat ongedierte!

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties