Ga naar inhoud

Steenmarters bestrijden in Bussum

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Bussum
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Steenmarters bestrijden in Bussum

Overlast ervaren door ongedierte is een veel voorkomend probleem. Iets waar u natuurlijk snel vanaf wilt. Gaat het om steenmarters, dan is het eigenhandig proberen het probleem de kop in te drukken geen optie. Steenmarters bestrijden in Bussum vraagt namelijk om een zeer professionele aanpak, omdat het om een beschermde diersoort gaat. Er mag dus veel niet. Zelfs het verstoren van de rustplek van het beest is verboden. Wat u dan nodig heeft, is Kinnef. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring pakken we steenmarters bestrijden in op een toegestane wijze Bussum bij de bron aan. U zult snel weer zorgeloos kunnen wonen.

Steenmarters zorgen voor vernieling, stank, lawaai en doden van gevogelte

Veel mensen die de aanwezigheid van de steenmarter vermoeden, klagen over een flinke stankoverlast. Steenmarters doen hun ontlasting namelijk doorgaans op één vaste plek. Ook kunnen ze aardig wat lawaai veroorzaken, wat vaak wordt omschreven alsof er een inbreker in huis aanwezig is. Steenmarters zijn verder verantwoordelijk voor knaagschade, gericht op kabels, leidingen en isolatiemateriaal. Aangezien het roofdieren zijn, komt het ook vaak voor dat ze zich vergrijpen aan gevogelte, zoals kippen en eenden. In zeer korte tijd kunnen er dus flinke kostenposten ontstaan, en kan de leefbaarheid in de woning ernstig worden aangetast. Laat de situatie niet uit de hand lopen, en kies tijdig voor steenmarters bestrijden in Bussum door één van onze deskundigen.

Met preventiepakket treft u de beste voorzorgsmaatregelen

Steenmarters beperken zich niet enkel tot woningen van particulieren, ook in bedrijfspanden kunnen ze flink huishouden. Ondernemers lopen daarbij het risico op klantverlies en daardoor inkomstenderving. Uiteraard wilt u dit voor zijn. Daarom hebben we speciaal voor onze zakelijke klanten de optie om een preventiepakket af te nemen. In een notendop houdt het in dat u niet alleen profiteert van directe bestrijding in het geval van een urgente situatie, maar dat we ook alles in het werk stellen om overlast te voorkomen. Wilt u meer te weten komen over steenmarters bestrijden in Bussum, vraag dan eens onze gratis quickscan aan.

Bij spoed of minder spoed: wij zijn 24/7 te contacteren

Het is prettig om te weten dat u bij ons op elk moment van de dag terechtkunt, of dat nu overdag is of diep in de nacht. We zijn altijd bereikbaar via het telefoonnummer 0341 26 54 30. Maak hier vooral gebruik van in het geval van een acute of minder acute situatie. We werken zeer effectief, discreet en bewegen flexibel met u mee.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties