Ga naar inhoud

Steenmarters bestrijden in Doorn

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Doorn
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Steenmarters bestrijden in Doorn

Steenmarters bestrijden in Doorn vergt een effectieve plan van aanpak. De dieren staan namelijk onder bescherming van de wet, wat wil zeggen dat niet elke reguliere methode is toegestaan. Voorkom een boete en schakel de hulp in van een professional. Kinnef is zo’n bedrijf, dat de juiste mensen, kennis en middelen paraat heeft staan om deze klus te klaren. Vandaag nog de problematische steenmarters bestrijden in Doorn? Ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Van knaagschade tot brand, steenmarterprobleem loopt eenvoudig uit de hand

Het grote probleem met steenmarters is dat ze overlast geven in de breedste zin van het woord. Ze zorgen voor vernielingen, stank en zelfs over het doden van kleinere dieren doen ze niet moeilijk. Verder dragen ze ziektes met zich mee en zijn niet zelden verantwoordelijk voor het ontstaan van brandgevaar. Genoeg redenen dus om steenmarters bestrijden in Doorn niet voor u uit te schuiven.

Favoriete plaatsen waar ze zich graag ophouden zijn bijvoorbeeld de spouwmuur, waar ze het isolatiemateriaal aanvreten. Dit kan ten koste gaan van de isolatiewaarde van de woning als de steenmarter de vrijheid krijgt om te blijven zitten. Ook onder de motorkap van auto’s treffen we ze geregeld aan, evenals in schuren. Onze professionals weten als geen ander waar dit ongedierte zich nog meer graag verstopt. Steenmarters bestrijden in Doorn begint dan ook met het lokaliseren ervan.

Ontdek onze preventiepakketten voor bedrijven

Het last hebben van steenmarters is ook voor ondernemers snel reden tot zorg. Wordt het probleem laat opgespoord, dan kan er al een aanzienlijke schade zijn ontstaan. Dat treft mogelijk niet alleen uw pand, maar zorgt ook eenvoudig voor inkomstenderving, bijvoorbeeld door het wegblijven van klanten. Neemt u een preventiepakket in de vorm van het Compleet Pakket of Zorgeloos Pakket bij ons af, dan profiteert u van een op maat gemaakt bedrijfsplan. Dit is niet enkel gebaseerd op steenmarters bestrijden in Doorn, maar ook de voorkoming ervan. Maak gebruik van de vrijblijvende optie om eens onze gratis quickscan af te nemen, en ervaar zo wat we voor u kunnen betekenen.

Elke dag van de week beschikbaar voor steenmarters bestrijden in Doorn

Om u optimaal van dienst te zijn, zijn we 24/7 bereikbaar via 0341 26 54 30. Dit nummer is beschikbaar in geval van spoed en minder urgentie. Het wachten tot de volgende dag indien u de steenmarters bestrijden wilt in Doorn is dus absoluut niet nodig. Eén van onze deskundige, klantvriendelijke medewerkers staat u graag te woord. Vult u liever het online contactformulier in, dan is dat ook mogelijk.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties