Ga naar inhoud

Steenmarters bestrijden in Eerbeek

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Eerbeek
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Steenmarters bestrijden in Eerbeek

Wordt uw woning geterroriseerd door steenmarters, en bent u naast een flinke stank bang voor een aanzienlijke kostenpost als gevolg van schade? Ga niet zelf aan de slag met de steenmarters bestrijden in Eerbeek, maar laat dit over aan de deskundigheid van de mensen van Kinnef. Bestrijding van dit diertje is namelijk een specialistische taak, omdat het om een beschermde diersoort gaat. Veel reguliere bestrijdingsmethoden zijn daarom niet toegestaan. Hoe steenmarters bestrijden in Eerbeek toch mogelijk is op uiterst effectieve wijze? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarom is uitstellen van steenmarters bestrijden in Eerbeek niet aan te raden

Steenmarters hebben de vervelende eigenschap het zich graag gemakkelijk te maken op plekken waar het lekker warm is. Dat geldt bijvoorbeeld voor de spouwmuur, waar ze zich al snel storten op het isolatiemateriaal. Dit leidt gemakkelijk tot warmteverlies en hogere stookkosten. Ook het doorknagen van kabels in huis is een veelvoorkomend probleem. Daarnaast kan het diertje buiten voor flinke ravage zorgen, bijvoorbeeld door zich te vergrijpen aan pluimvee. Reden te meer dus om steenmarters bestrijden in Eerbeek bij overlast niet langer uit te stellen.

Met uitvoeren regelmatige inspecties ontzorgen we ondernemers

Als ondernemer wilt u natuurlijk geen enkel risico lopen op overlast van welk ongedierte dan ook. Het leidt niet alleen tot het wegjagen van klanten, maar ook tot inkomstenderving. Daarom hebben we preventiepakketten ontwikkeld. We doen dus niet alleen aan steenmarters bestrijden in Eerbeek, maar staan u ook graag bij met preventieadviezen. Het afnemen van een pakket betekent onder meer dat u op regelmatige basis te maken krijgt met inspecties. U wordt door ons compleet ontzorgd. Ook profiteert u van onmiddellijke hulp indien steenmarters bestrijden in Eerbeek direct de aandacht verdient. Bestel vandaag nog onze gratis quickscan.

Maak direct een afspraak

Het is belangrijk om er geen lange tijd overheen te laten gaan om professionele hulp in te schakelen, om het probleem zo niet groter te doen worden. Om die reden zijn we elke dag van de week, 24 uur per dag bereikbaar via 0341 26 54 30 voor het maken van een afspraak. We werken daarbij zeer discreet en staan u daarnaast graag bij met de nodige adviezen om bestrijding in de toekomst te voorkomen. Om meer te weten te komen wat we in uw situatie voor u kunnen betekenen, is het ook mogelijk om ons contactformulier of e-mailadres hiervoor te gebruiken.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties