Ga naar inhoud

Steenmarters bestrijden in Epe

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Epe
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Steenmarters bestrijden in Epe

Wie last heeft van steenmarters, heeft veel kennis en ervaring nodig om van deze dieren verlost te worden. De marter is namelijk een beschermde diersoort, wat een grote beperking oplegt qua middelen die ingezet mogen worden voor steenmarters bestrijden in Epe. Zo mogen ze niet gevangen en gedood worden. Dat wil gelukkig niet dat het onmogelijk is om van deze beesten af te komen. Het enige wat u nodig heeft, is Kinnef. Wij zorgen ervoor dat we op een diervriendelijke en doeltreffende manier te werk gaan, waardoor de overlast snel verleden tijd is.

Belangrijke redenen waarom steenmarters bestrijden in Epe best mogelijke aanpak vereist

Steenmarters kunnen in korte tijd een aanzienlijke ravage aanrichten. Hebben deze roofdieren het zich gemakkelijk gemaakt in de spouwmuur? Dan is de kans groot dat uw isolatiemateriaal compleet aangevreten wordt. Ook elektriciteitskabels die zich in de holle ruimte bevinden, zijn niet veilig voor dit dier. Datzelfde geldt voor leidingen. Daarnaast behoort stankoverlast tot de veelgehoorde klachten, omdat steenmarters doorgaans een vaste poep- en plasplek hebben én ze hun gevangen prooi vaak meenemen naar binnen. Dat is weer lokaas voor ander ongedierte, wat een extra reden is om steenmarters bestrijden in Epe niet te lang uit te stellen. Voor u het weet ontstaat er in huis en/of buitenshuis een onhoudbare situatie.

Oplossing steenmarterprobleem voor zakelijke markt

Met steenmarters bestrijden in Epe helpen we ook graag ondernemers. Een steenmarterprobleem kan ook voor deze doelgroep zo uit de hand lopen, dat klanten wegblijven en negatieve reviews geschreven worden. Dat kan een groot nadelig financieel effect hebben op uw zaak. Om die reden hebben preventiepakketten ontwikkeld, te weten het Compleet Pakket en Zorgeloos Pakket. Het aanvragen van een pakket is eenvoudig te doen via onze site. Ontdekt u liever tijdens een gratis bedrijfsbezoek wat we voor u kunnen betekenen, bestel dan de gratis quickscan.

Altijd snel ter plaatse voor steenmarters bestrijden in Epe

Voor steenmarters bestrijden in Epe zijn we afhankelijk van de mogelijkheden binnen de Wet Natuurbescherming. Wilt u weten welke dit precies zijn en hoe we u kunnen helpen, maak dan gebruik van ons telefoonnummer 0341 26 54 30. Hierop zijn we 24/7 bereikbaar, dus zowel overdag als in de nachtelijke uurtjes. Een acuut probleem hoeft dus niet te wachten tot morgen. Om meer te weten komen over steenmarters bestrijden in Epe kunt u ook via het online contactformulier met ons in contact komen. Wacht in elk geval niet af, ook niet bij twijfel.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties