Ga naar inhoud

Steenmarters bestrijden in Garderen

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Garderen
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Steenmarters bestrijden in Garderen

Hoewel steenmarters er op het eerste oog misschien aandoenlijk uitzien, zijn het dieren die jaarlijks verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van flink wat schade. Het zelf vangen of doden ervan is door de beschermende status ervan niet toegestaan. Wegjagen zorgt er al snel voor dat ze zo weer terug zijn op hun comfortabele plek. Daarom is professionele hulp geboden voor steenmarters bestrijden in Garderen. Kinnef heeft alle specialisme in huis om dit probleem bij de bron aan te pakken.

Voor deze schade zijn steenmarters verantwoordelijk

De diertjes houden zich graag op in woningen, en komen af op de warmte. Hier kunnen ze behoorlijke overlast veroorzaken. Geluidsoverlast is hier één van. Anders dan bijvoorbeeld muizen of ratten maken ze geluiden alsof er inbrekers in uw woning aanwezig zijn. Ook poepen en plassen ze graag op één plek, wat een enorme stank tot gevolg heeft. Ze knagen aan isolatiemateriaal, bijten kabels door en vernielen leidingen. En heeft u kleine dieren in een stal of buiten lopen? Dan lopen ook die mogelijk gevaar. Steenmarters zijn echte roofdieren, die met gemak een slachtpartij aan kunnen richten. Het is dus van groot belang om bij verdenking voor het vakkundig steenmarters bestrijden in Garderen te kiezen.

Extra voordelen voor bedrijven

Ook ondernemers kunnen met de handen in het haar zitten in het geval van steenmarteroverlast. Omdat ze doorgaans niet uit zichzelf weer vertrekken, wat geldt voor het meeste ongedierte, is het zinvol de keuze te maken voor een preventiepakket op maat. Dat houdt niet alleen in dat u profiteert van extra voordelen omtrent steenmarters bestrijden in Garderen, maar we samen met u er ook alles aan doen om overlast in de toekomst te voorkomen. Om dit te realiseren voeren we diverse malen per jaar inspecties uit, voorzien we u van adviezen en nemen we preventieve maatregelen. Geïnteresseerd? Vraag eens onze gratis quickscan aan.

Steenmarters bestrijden in Garderen doen we zowel overdag als ‘s nachts

Steenmarters bestrijden in Garderen is een klus die u niet uit wilt stellen. Constateert u ’s nachts de (mogelijke) aanwezigheid van dit dier, dan kunt u dankzij onze 24/7 bereikbaarheid direct contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor het nummer 0341 26 54 30. Voor minder urgente zaken is het gebruikmaken van ons online contactformulier of e-mailadres ook een optie.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties