Ga naar inhoud

Steenmarters bestrijden in Putten

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Putten
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Steenmarter Putten

Steenmarters zorgen jaarlijks voor heel wat schade, zowel in huis als buiten. Zo eenvoudig als het dier zich aangetrokken voelt tot uw woning, zo lastig is het om de steenmarter weer de deur te wijzen. Niet in de laatste plaats omdat ze van een beschermde status genieten. Dat houdt kortweg in dat er veel niet mag als het gaat om steenmarters bestrijden in Putten; van het verstoren van hun verblijfplaats tot het vangen of zelfs doden. Wilt u er tóch graag vanaf, dan is Kinnef u graag van dienst. Wij hebben alle benodigde kennis, ervaring en middelen paraat om de steenmarter op een diervriendelijke wijze te doen vertrekken.

Deze risico’s loopt u met steenmarters in of buitenshuis

Steenmarters kunnen in korte tijd een ravage achterlaten. Zo aandoenlijk als ze er misschien uitzien, zijn ze dus in werkelijkheid allesbehalve. Ze nestelen bijvoorbeeld graag in huis tussen het isolatiemateriaal, waar de steenmarters gaten in knagen. Het gevolg is dat u mogelijk hogere stookkosten heeft om de woning warm te houden. Ook leidingen en kabels mijden de dieren niet, wat een behoorlijke kostenpost met zich mee kan brengen. Daarnaast zijn het echte jagers, waarbij ze het verorberen van gevogelte niet schuwen. Steenmarters bestrijden in Putten is tot slot tevens met het oog op geluids- en stankoverlast van belang.

Ongediertepreventiepakket op maat: speciaal voor onze zakelijke klanten

Het ongedierte kan niet alleen materiële schade aanrichten, in het geval van ondernemers bijvoorbeeld. Als ondernemer kunt u te maken krijgen met imagoschade, productieverlies en het gebukt gaan onder inkomstenderving. Reden te meer dus om niet af te wachten, maar direct één van onze ongediertepreventiepakketten af te nemen. Dat houdt in dat we u hiermee volledig ontzorgen, van het opstellen van een preventieplan op maat tot razendsnel steenmarters bestrijden in Putten indien dit nodig is. Maak uw keuze uit het Zorgeloos Pakket of het Compleet Pakket. Om het afnemen van een pakket zo laagdrempelig mogelijk te maken, is het aanvragen van een gratis quickscan een aanrader.

Steenmarters bestrijden in Putten doen we hele jaar rond

Heeft u met spoed een professional nodig, kom dan direct in contact met onze firma. We staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar, zowel voor advies als het oplossen van urgente problemen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0341 26 54 30. Steenmarters bestrijden in Putten maken we u in elk geval zo gemakkelijk mogelijk, waarbij u altijd profiteert van deskundige, zeer klantvriendelijke service. Ontdek het zelf, en maak vandaag nog een afspraak.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties