Ga naar inhoud

Steenmarters bestrijden in Renkum

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Renkum
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Steenmarters bestrijden in Renkum

In tegenstelling tot veel ander ongedierte, zoals ratten en muizen, hebben steenmarters een beschermde status. Het is niet toegestaan ze te doden en zelfs het vangen of het enkel verstoren van hun rustplaats is illegaal. Steenmarters bestrijden in Renkum is daarom een vak apart. Om die reden is het verstandig om Kinnef te raadplegen indien u overlast ervaart van dit dier. Wij zorgen ervoor dat de steenmarter met succes verdwijnt, en uw woning vervolgens ook niet meer inkomt. Hiervoor beschikken we over de benodigde kennis, ervaring en middelen.

Het leed dat een steenmarterprobleem heet

Steenmarters treffen we vaak aan in bijvoorbeeld spouwmuren, evenals buitenshuis in schuren. Ze hebben het niet uitsluitend gemunt op het aanvreten van isolatiemateriaal en kabels, maar verslinden ook zonder problemen kleinere huisdieren. Denk aan konijnen, cavia’s of gevogelte. Hierbij beperken ze zich niet per se tot slechts een enkel exemplaar. Het is namelijk geen uitzondering dat ze tot wel 10 dieren kunnen doden in één nacht. Verder veroorzaken ze eenvoudig een vieze stank door het achterlaten van uitwerpselen en urine en kunnen ze u wakker houden door het lawaai dat ze maken. Kortom, het is van groot belang steenmarters bestrijden in Renkum niet langer voor u uit te schuiven. De kans dat ze uit zichzelf weg gaan is nihil.

Preventiepakket ontzorgt ondernemers

We komen niet alleen uitsluitend bij particulieren over de vloer, ook bedrijven kunnen grote last ervaren van dit ongedierte. Dat beperkt zich vaak niet alleen tot bovengenoemde klachten, maar zelfs tot het wegblijven van klanten en financiële problemen. Om deze doelgroep zoveel mogelijk te ontlasten is het treffen van goede voorzorgsmaatregelen het advies. Hierom hebben we preventiepakketten ontwikkeld, die bestaan uit een compleet pakket aan diensten. Als ondernemer heeft u immers wel betere dingen te doen dan u actief te moeten bezighouden met steenmarters bestrijden in Renkum. Wij nemen deze problemen voor u uit handen, middels regelmatige periodieke inspecties, en meer. Kies hierbij uit ons Compleet Pakket, Zorgeloos Pakket, of vraag direct de gratis quickscan aan.

Maak gebruik van spoedlijn voor steenmarters bestrijden in Renkum

Maak een afspraak met onze professionele ongediertebestrijdingsdienst indien u snel verlost wilt zijn van het ongedierteprobleem. Bel ons via het nummer 0341 26 54 30, vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail. We kunnen al binnen 4 uur op de aangewezen locatie verschijnen, waarna er onmiddellijk een inspectie plaats zal vinden, zodat we het bij de bron kunnen aanpakken. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak omtrent steenmarters bestrijden in Renkum, dan zijn we 24/7 te bereiken.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties