Ga naar inhoud

Steenmarters bestrijden in Soest

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Soest
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Steenmarters bestrijden in Soest

Het aantal steenmarters dat in ons land verblijft, neemt jaarlijks flink toe. Daarmee groeit ook de overlast flink. Het vangen of afschieten van het dier is echter illegaal, waardoor er weinig opties overblijven om een steenmarterprobleem de kop in te drukken. Daarom is het inschakelen van een vakkundig bedrijf essentieel, zoals Kinnef. Steenmarters bestrijden in Soest is één van onze specialiteiten. We zijn er voor zowel particulieren als bedrijven, waarbij ons werkgebied heel Nederland betreft.

Steenmarters zijn verantwoordelijk voor flinke vernielingen

Steenmarters maken het zich graag gemakkelijk in onder meer spouwmuren, op zolders en in kruipruimtes. De schade die ze hier kunnen veroorzaken, bestaat bijvoorbeeld uit het aanvreten van isolatiemateriaal en kabels. Ook auto’s zijn niet veilig voor deze dieren. Ze verschuilen zich namelijk graag onder de motorkap, waar ze ook naar hartenlust knagen aan alles wat ze tegenkomen. Omdat het tegelijkertijd echte roofdieren zijn, zijn ook onder meer konijnen, cavia’s en gevogelte geregeld het slachtoffer van hun moordzucht. Steenmarters bestrijden in Soest is dus belangrijk om het probleem niet uit de hand te laten lopen.

Met periodieke inspecties ongedierte voorkomen

De aanwezigheid van steenmarters voorkomen verdient altijd de voorkeur boven steenmarters bestrijden in Soest. Ook ondernemers zullen dat kunnen beamen. Dit is de doelgroep die tegelijkertijd het risico loopt op klantenverlies en het krijgen van negatieve recensies, met alle gevolgen van dien. Neemt u bij ons een (gratis) preventiepakket af, dan beperkt u deze kans tot het minimum. Het betekent onder andere dat onze professionals diverse keren per jaar inspecties uitvoeren op uw locatie. Dat betreft niet alleen het onderzoeken van de eventuele aanwezigheid van steenmarters, maar ook ander ongedierte. En mocht bestrijding nodig zijn, dan profiteert u van onmiddellijke actie.

Maak direct afspraak voor steenmarters bestrijden in Soest

Ontdek wat in uw geval de mogelijkheden zijn indien steenmarters bestrijden in Soest aandacht vereist. Bel ons daarom indien u direct onze hulp nodig heeft. Dat kan via het nummer 0341 26 54 30. U wordt altijd geholpen door een deskundige. Om u snel van dienst te zijn, zijn we 24 uur per dag, 7 dagen in de week werkzaam. Hierdoor hoeft u als u een probleem ervaart niet te wachten tot morgen of na het weekend. Het aanvragen van een offerte is tevens mogelijk. Binnen één werkdag krijgt u op uw aanvraag een bericht terug. Ook voor vrijblijvend advies staan we voor u klaar.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties