Van der Linde Dienstverlening is Kinnef Plaagdiermanagement geworden. Dezelfde mensen, dezelfde service! 

Ga naar inhoud

Steenmarters bestrijden in Wezep

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Wezep
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Steenmarters bestrijden in Wezep

Anders dan het bestrijden van ratten en muizen vereist steenmarters bestrijden in Wezep een specialistische aanpak. Hoofdreden hiervoor is dat deze dieren een beschermde, inheemse diersoort zijn, en vallen onder de Wet Natuurbescherming. Dat betekent gelukkig niet dat u de aanwezigheid van deze dieren dan maar moet accepteren. Kom in contact met Kinnef indien steenmarters bestrijden in Wezep nodig is. Wij zorgen ervoor dat u snel verlost bent van dit ongedierte, desgewenst zelfs midden in de nacht. We staan namelijk 24/7 voor u paraat.

Steenmarters hebben het hierop gemunt

Steenmarters zijn echte nachtdieren. Ook zijn het goede verstoppers. Ze dus met het blote oog zelf waarnemen is vaak lastig. De schade die ze kunnen veroorzaken laat er meestal geen misverstand over bestaan met welk dier we hier te maken hebben. Steenmarters zorgen gemakkelijk voor vernielingen, zoals het kapot maken van kabels, leidingen en isolatiemateriaal. Ook doen ze zich graag tegoed aan gevogelte en dieren als konijnen en cavia’s. Een steenmarterprobleem hebben kan kortom flink frustrerend zijn. Wachten met steenmarters bestrijden Wezep zorgt ervoor dat het van kwaad tot erger wordt.

Ga voor zorgeloos, ga voor een goed gevuld preventiepakket

U zult niet de eerste ondernemer zijn die te maken krijgt met imagoschade te wijten aan ongedierteoverlast. Effectief steenmarters bestrijden in Wezep is namelijk één, maar uw imago weer opvijzelen is een lastige tweede. Daarom is het van groot belang om aan preventie te doen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we preventiepakketten ontwikkeld. Deze zijn op maat af te nemen, en staan tevens in het teken van extra snel steenmarters bestrijden in Wezep. Bestelt u zo’n pakket, dan bent u altijd verzekerd van de beste zorg. Meer weten? Ontdek dan eerst eens onze vrijblijvende, gratis quickscan.

Direct deskundige nodig voor steenmarters bestrijden in Wezep? Bel ons!

Steenmarters bestrijden in Wezep laat u met een gerust hart over aan onze specialisten. We zoeken het probleem tot op de bodem uit en hebben discretie hoog in het vaandel staan. Indien u met spoed een zeer ervaren ongediertebestrijder nodig heeft, belt u ons via 0341 26 54 30. Bij minder spoed kunt u ook gebruikmaken van het online contactformulier op onze site, of het genoemde e-mailadres. U profiteert standaard van onze jarenlange ervaring.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Van de Linde heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties