Ga naar inhoud

Steenmarters bestrijden in Wijhe

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Wijhe
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Steenmarters bestrijden in Wijhe

Heeft u een steenmarter in of buiten uw huis die overlast veroorzaakt, dan wilt u daar uiteraard snel van af. Hoewel het wellicht aantrekkelijk lijkt dit probleem zelf op te lossen, is dat zonder kennis en ervaring bepaald geen goed idee. Het dier heeft namelijk een beschermde status, waardoor u zich dient te houden aan een strenge wetgeving. Daarom is het inschakelen van een professioneel bedrijf dat dit probleem voor u oplost de enige correcte mogelijkheid. Kinnef heeft alle kennis en ervaring in huis om u te helpen met op professionele wijze effectief steenmarters bestrijden in Wijhe.

Schade ontstaan door steenmarters kan flink in papieren lopen

Steenmarters maken niet alleen een lawaai dat vaak vergeleken wordt met het in huis hebben van een inbreker. Ook zijn ze maar al te vaak veroorzakers van schade. Zo kunnen ze in de spouwmuur zich tegoed doen aan het isolatiemateriaal en bijten ze in huis elektriciteitskabels door. Ook auto’s zijn vaak het slachtoffer, waar ze afkomen op de warmte van de motor. Hier knagen ze kabels door, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Reden te meer dus om bij overlast voor steenmarters bestrijden in Wijhe te kiezen, en hier niet al te veel tijd overheen te doen gaan. Hoe langer u immers wacht, hoe meer schade er kan ontstaan.

Uitkomst voor ondernemers: preventiepakket op maat

Niet alleen woningen kunnen het doelwit zijn van dit ongedierte, ook bedrijven ontkomen er vaak niet aan. Zo kan er door de uitwerpselen die steenmarters vaak op één plek achterlaten een enorme stank ontstaan. De kans dat dit een negatief effect heeft op uw klanten, is reëel aanwezig. Daarom kunt u niet alleen onze hulp inroepen voor steenmarters bestrijden in Wijhe, maar doen we ook actief aan preventie. Neemt u ons Compleet of Zorgeloos Pakket af, dan voeren we diverse malen per jaar een ongedierte-inspectie uit, geven we preventieadvies en vindt er rapportage plaats conform de geldende certificeringen. Ontdek alvast eens onze gratis quickscan.

Laat steenmarters bestrijden in Wijhe over aan onze deskundigen

Steenmarters bestrijden in Wijhe is een specialistische klus, waar u beter niet zelf aan kunt beginnen. Ervaart u grote overlast en heeft u met spoed hulp nodig? Maak dan gebruik van ons telefoonnummer 0341 26 54 30. We staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week tot uw dienst, ook op feestdagen. Dat maakt dat we snel en adequaat reageren op een melding, en vervolgens al binnen 4 uur ter plekke kunnen zijn. Zo hoeft u nooit langer dan nodig de aanwezigheid van de steenmarter te tolereren. Wilt u meer weten over steenmarters bestrijden in Wijhe, dan is het sturen van een e-mail of het invullen van ons digitale contactformulier ook een optie.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties