Ga naar inhoud

Effectief vlooien bestrijden in Beekbergen

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Beekbergen
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Vlooien bij mensen bestrijden

Vlooien zijn één van de belangrijkste plaaginsecten. Deze nare beestjes hebben het vaak gemunt op uw kat of hond, maar vlooien kunnen ook bij mensen voorkomen. Vlooienbeten zijn te herkennen als kleine, rode vlekjes met bloedkleurige puntjes in het midden. Om vlooien te bestrijden moeten zowel alle huisdieren als het huis zelf grondig worden behandeld. Dit kunt u zelf doen met bestrijdingsmiddelen die u kunt vinden in de dierenspeciaalzaak. Slaagt u er echter niet in om van alle vlooien af te komen? Dan is het een goed idee om een professionele ongediertebestrijder in te zetten.

Professionele hulp bij vlooien bestrijden in Beekbergen

Vlooien bij een kat en vlooien bij een hond zijn niet heel verschillend dan vlooien bij mensen. Deze bloedparasieten voeden zich op uw bloed en laten nare, jeukende plekjes achter. Ook leggen ze wel honderden eitjes, waardoor ze zich snel vermenigvuldigen. Om van vlooien af te komen moet u werkelijk alle vlooien én alle eitjes weten te elimineren. Wanneer u niet alle eitjes of vlooien elimineert, zullen ze terug blijven komen. Zet daarom de hulp in van een expert om een uitbreiding van de vlooienplaag te voorkomen.

Een vlooienplaag in huis

Vlooien zijn erg veelvoorkomende insecten. Veel honden en katten hebben er last van. Wanneer uw hond of kat last heeft van vlooien probeert u dat als het goed is vrij snel op te lossen doormiddel van druppels, een vlooienkam, een speciale halsband en dergelijken. Het kan echter gebeuren dat dit kleine probleempje transformeert tot een vlooienplaag. Wat doet u in zo’n geval? U elimineert zo snel mogelijk de bron van de vlooienplaag. Een ongediertebestrijdingsexpert kan u hier goed bij helpen.

Van Der Linde ongediertebestrijding in Beekbergen

Komt u niet van die vlooienplaag af? Huur dan een echte expert in om uw huis weer helemaal vlooi-vrij te maken. Wij bij Van Der Linde pakken de bron van het probleem aan. Zo voorkomen we meteen toekomstige plagen. Uw klanten, gasten of buren hoeven niks van ons te merken. Wij gaan namelijk ook erg discreet te werk. Heeft u een druk werkschema? Wij komen wanneer het u uitkomt. Zo kunnen wij, mocht het nodig zijn, er binnen slechts 4 uur voor u zijn. Wij zijn er ten slotte om u te helpen. Heeft u professionele hulp nodig bij vlooien bestrijden? Contacteer ons dan snel en uw huis zal binnen no-time weer vrij zijn van vlooien.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties