Ga naar inhoud

Effectief vlooien bestrijden in Nijkerk

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Nijkerk
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Effectief vlooien bestrijden

Wanneer uw huisdier wordt geplaagd door vlooien, wilt u deze vlooien bestrijden op de meest doelgerichte wijze mogelijk. In de praktijk lijkt het gebruik van kammetjes, tabletten, druppels of een vlooienband om de nek slechts gedeeltelijk te werken. Uw hond of kat is op korte termijn geholpen en heeft minder of zelfs helemaal geen last meer van de gehekelde bloedparasieten. Maar de vlooien laten zich niet zo eenvoudig verslaan. Om effectief vlooien te bestrijden moet de hele woning worden gereinigd. Dekens, meubelen, vloerbedekking en zelfs uw slaapkamer kunnen vlooien, larven én eitjes bevatten. Vlooien bestrijden bij de kat kan dus zorgen voor minder tot geen vlooienbeten, maar de vlooienband voor de kat reinigt uw huis niet volledig. Wacht niet tot het erger wordt, maar los het probleem vandaag nog op. Van der Linde ongediertebestrijding rekent doeltreffend af met vlooien bij uw kat, maar ook in de rest van uw woning.

Vlooien bestrijden bij de hond

Net zoals vlooien die uw kat terroriseren zijn vlooien die de hond bij zich draagt een ware plaag. U helpt weliswaar met een vlooienband de hond zelf, maar zo'n hulpmiddel zal geen vlooien bestrijden in bed of elders in huis. Om écht afscheid te nemen van de vlooien, larven en eitjes in uw woning is grondige ongediertebestrijding het antwoord. Kinnef bestrijdt ongedierte door de bron van het probleem te zoeken. Die bron wordt aangepakt en vervolgens wordt er gezorgd voor ongediertebestrijding. Alleen op die wijze kunt u voorgoed afrekenen met vlooien in huis.

Ongediertebestrijding door heel Nederland

U kunt terecht bij Van der Linde voor het bestrijden van vlooien, maar ook van andere soorten ongedierte. Denk hierbij aan ratten, wespen, kakkerlakken en muizen. Maar ook processierupsen, boktorren en bedwantsen maken geen enkele kans tegen het doorgewinterde ongedierte bestrijdingsteam van Van der Linde. Wij parkeren nooit voor de deur en helpen u discreet met de bestrijding van uw vlooien. Vlooien bestrijden in Nijkerk was nog nooit zo gemakkelijk. Geef aan wanneer onze komst ú het beste uit komt. Of u nu vlooien wilt bestrijden in Nijkerk of ander ongedierte wilt bestrijden in Nijkerk en omstreken.

Wij pakken het grondig aan

Wanneer u contact opneemt met Van der Linde, zorgen wij eerst dat we uw woning of bedrijfspand grondig inspecteren. Wij komen bij u langs en onderzoeken waar de oorzaak van uw probleem ligt. Vervolgens adviseren wij u over de meest doeltreffende aanpak. Wanneer u akkoord gaat met deze aanpak gaan wij over tot het bestrijden van uw ongedierte. Uw klanten, buren, gasten of familieleden zullen niet merken dat wij er zijn. Na de bestrijding zorgen we bovendien dat preventieve maatregelen worden getroffen om ongedierte uit uw woning te weren. Bent u nieuwsgierig naar wat vlooien bestrijden zal kosten? Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij verzekeren u discretie én urgentie. Wég met het ongedierte! Zo kunt u weer zorgeloos slapen, 's nachts. En uw huisdieren ook!

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties