Ga naar inhoud

Effectief vlooien bestrijden in Schalkhaar

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Schalkhaar
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Hoe kunt u het beste vlooien bestrijden?

Een vlooienplaag in huis is iets wat makkelijk te voorkomen is, maar dan moet u er natuurlijk wel op tijd bij zijn. Met middeltjes als vlooiendruppels en vlooienkammen van de dierenspeciaalzaak kom je een heel eind, vaak is het ook genoeg, maar in sommige gevallen breidt de vlooienplaag zich alsnog verder uit. Om vlooien te bestrijden moet u de bron van het probleem aanpakken. Dit betekent dat niet alleen de hond of kat behandeld moet worden, maar het hele huis. Het is van groot belang dat alle vlooien en alle eitjes worden geëlimineerd, zodat de plaag niet terug kan keren.

Geen huisdieren, maar wel vlooien in huis?

Er bestaat natuurlijk de mogelijkheid dat ondanks het feit dat u geen huisdieren heeft, u toch last heeft van vlooien. Dit kan zo zijn gekomen doordat een vlo op u is overgesprongen. Zo is het dus mogelijk dat, wanneer u in een omgeving woont waar veel ratten, muizen of vogels leven, de vlooien van deze dieren op u overspringen. In dit geval zal een vlooienhalsband u niet ver op weg helpen. Daarom is uw beste optie het raadplegen van een ongediertebestrijdingsexpert. Vlooien bij mensen zijn het best te verhelpen met behulp van een professionele ongediertebestrijder. Wij helpen u graag van uw vlooienplaag af.

Vlooien bestrijden in Schalkhaar met een grondige behandeling

Vlooienbeten zijn te herkennen als rode vlekjes op de huid, met bloedkleurige puntjes in het midden. Het is het beste om niet aan vlooienbeten te krabben, aangezien ze daardoor alleen maar erger gaan jeuken. Hoe komt u voor goed van deze nare bloedparasieten af? Door de bron van het probleem aan te pakken. Alleen de volwassen vlooien doden schiet niet op. Ook alle eitjes moeten worden geëlimineerd om een einde te maken aan de vlooienplaag. Raadpleeg daarom voor hulp bij vlooien bestrijden een expert op het gebied van ongediertebestrijding.

Snel vlooien bestrijden in Schalkhaar met Van Der Linde

Wij bij Van Der Linde komen langs wanneer het u uitkomt. Indien nodig kunnen wij zelfs binnen 4 uur bij u zijn. Ook gaan wij discreet te werk, met het oog op uw klanten, gasten of buren. Om ongedierte niet alleen te bestrijden, maar ook verdere plagen in de toekomst te voorkomen pakken wij de bron van het probleem aan. Zo hoeft u ook in de toekomst geen last meer te hebben van vlooien of ander ongedierte. Heeft u last van een vlooienplaag? Vraag dan snel om de hulp van één van onze ongediertebestrijdingsexperts.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties