Ga naar inhoud

Wespennest verwijderen Barneveld

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Barneveld
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Wespen.. geel-zwarte beestjes die behoorlijk vervelend en irritant kunnen zijn. Dat weten we maar al te goed. Heb je last van een wespennest en wil je hier snel verlost van zijn? Neem dan contact op met Kinnef om wespen in Barneveld  te bestrijden: 24/7 bereikbaar!

Kinnef is dé partner in het verwijderen van wespennesten. We hebben al op vele plekken ongedierte mogen bestrijden, zo ook in Barneveld.

Snel af van wespennesten in Barneveld

Wespen laten zich vooral zien in de zomermaanden tijdens warm weer. De eitjes die in het voorjaar zijn gelegd komen dan uit. Wanneer je een wespennest ontdekt bij jouw huis of bedrijf, is het tijd om snel te gaan schakelen. Want hoe langer je wacht, hoe groter het wespennest kan worden. Dat is vervelend en kan schade toebrengen aan je huis of bedrijfspand in Barneveld. 

Met wespen moet je voorzichtig omgaan. Probeer dan ook niet zelf te kijken wat er verwijderd kan worden, dit is gevaarlijk. Wespen kunnen namelijk agressiever worden en je massaal aanvallen. Dat wil je niet. Laat het daarom aan ons over in Barneveld! Wij weten precies hoe we dit moeten aanpakken. 

Voorkomen is beter dan genezen

In beschermende kleding worden de wespennesten verwijderd. De aanpak is zorgvuldig en effectief, want we pakken altijd de bron van het probleem aan. Zo blijven de wespen gegarandeerd weg. Om nog meer ongedierte te voorkomen kan je kiezen voor preventie.

Kinnef biedt voor bedrijven preventiepakketten aan waarbij periodiek de omgeving wordt gecontroleerd op ongedierte. Het voordeel hiervan is continuïteit voor je bedrijfsvoering. Je leest er hier
meer over.


Voor particulieren worden een aantal tips meegegeven na de verwijdering van de wespen. Zo kunnen we samen een steentje bijdragen aan een wespen vrij Barneveld. 

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties