Ga naar inhoud

Wespennest verwijderen Beekbergen

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Beekbergen
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Het aantal wespennesten neemt vaak toe in de zomerperiodes. Heb je ook last van een wespennest vol brommende zwart-gele beestjes? Laat het ons weten. We zijn gespecialiseerd in het verwijderen van wespennesten in en rondom het huis of bij bedrijven. Op vele locaties, zo ook in Beekbergen. Wij komen zo snel mogelijk bij je langs! 

Is er sprake van een urgent probleem doordat je schade oploopt? Kinnef is voor urgente problemen 24/7 bereikbaar. We kunnen zelfs al binnen 4 uur op locatie zijn.

Laat wespennesten verwijderen aan professionals over

Het is belangrijk om te weten dat het zelf weghalen van een wespennest niet verstandig is. De kans is dan groot dat de diertjes nog agressiever worden. Je moet er niet aan denken dat de wespen je massaal aanvallen. Dat is gevaarlijk, zeker als je allergisch bent voor wespengif of als je hoog op een ladder staat. 

Raadpleeg daarom een professional die ervaren is in het verwijderen van wespennesten. Een of meerdere wespennesten vragen namelijk om een discrete aanpak. Onze ongediertebestrijders dragen altijd een beschermend pak, zodat het voor iedereen veilig is om wespennesten te verwijderen in Beekbergen. 

Grondige aanpak & preventie

Voordat het bestrijden kan beginnen wordt de omgeving goed gecheckt. Spouwmuren, schuren, dakkapellen en klinkers zijn beschutte plekken waar wespen vaak nestjes bouwen. We vinden het belangrijk om die plekken extra goed na te lopen, om zeker te weten dat er niks over het hoofd wordt gezien.

Het verwijderen van wespennesten doen we met een verdelgingsmiddel. Deze stuifpoeder zorgt ervoor dat de wespen direct doodgaan. Na de behandeling adviseren we preventie. Dit kan in de vorm van pakketten, zodat we periodiek kunnen langskomen. Er wordt dan gecontroleerd of de wespen en andere ongedierte ook echt weg blijft. Uiteraard kan je ook gewoon contact met ons opnemen zodra je weer last hebt van wespennesten. 

Wil je een wespennest laten verwijderen in Beekbergen? Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk langs!

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties